Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα ότι όταν αγαπάς τα παιδιά, ομορφαίνει η ψυχή σου» (Βίντεο)

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Αρχικά μίλησε ο ηθοποιός για τα επαγγελματικά του σχέδια: «Συμμετέχω σε δυο παραστάσεις φέτος. Στον ”Μπακαλόγατο” και στην παράσταση ”Ήμουν παιδί του ‘21”. Ο γιος μου έχει έρθει και στις πρόβες του ”Ήμουν παιδί του ‘21” και έχει ξεκινήσει να παίζει και στον «Μπακαλόγατο. Πήρα στον γιο μου μια στολή τσολιά για να συμμετάσχει στο διάλλειμα της παράστασης και να απαγγείλει ένα ποίημα», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

 

Η πατρότητα

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πατρότητα.

«Αγχώθηκα όταν έγινα πατέρας γιατί δεν ήθελα να μεταφέρω στην σύζυγο μου το προσωπικό μου δράμα. Με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα ότι όταν αγαπάς τα παιδιά, ομορφαίνει η ψυχή σου», σημείωσε.

 

 

Τα παιδικά χρόνια στο ορφανοτροφείο

Ενώ, μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης για τα παιδικά του χρόνια και τα χρόνια στο ορφανοτροφείο που έζησε.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία των παιδικών μου χρονών, ήταν το αβέβαιο μέλλον. Τα χρόνια στο ορφανοτροφείο μας απαγορευόταν να ονειρευόμαστε μια καλύτερη ζωή. Δεν ήξερα τι είναι η κοινωνία. Δεν ήξερα πως είναι η οικογένεια. Τα αδέρφια μου ήταν τα άλλα παιδιά από το ορφανοτροφείο. Έχω κρατήσει φίλιες από το ορφανοτροφείο. Είχα ρωτήσει ένα παιδί από εκεί, αν έκλαψε όταν πέθανε ο βιολογικός του πατέρας και μου απάντησε όχι».

Παραδέχθηκε ότι έχει μετανιώσει που παραιτήθηκε από τον «Πρωϊνό καφέ», ενώ όλοι από το κανάλι του έλεγε ότι η πόρτα τους είναι ανοιχτή για αυτόν.

«Είμαι εγωιστής. Πηγαίνω εκεί που με αγαπάνε. Αν δω ότι δεν με αγαπάς τότε δεν καταλαβαινόμαστε και μετά δεν υπάρχει δημιουργία», είπε.

 

 

Η σχέση του Θανάση Βισκαδουράκη με την θρησκεία

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην σχέση του με την θρησκεία.

«Θεωρώ αυτονόητο ότι κάθε βραδύ θα κάνουμε την προσευχή μας με τον γιο μου. Αν βάλεις να ακούσεις ψαλμούς, σε πιάνει δέος. Όταν είμαι σε κεντρικούς δρόμους με κίνηση, βάζω δυνατά στο αυτοκίνητο με ανοιχτά παράθυρα ψαλμούς».

Το καλοκαίρι θα συμμετάσχει ο Θανάσης Βισκαδουράκης, μετά από πρόσκληση της οικογένειας Σπυροπούλου, στην παράσταση «Ο Καραγκιόζης στην Κιβωτό του Νώε».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00