Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Γιάννης Φλωρινιώτης για Λευτέρη Πανταζή: «Δεν υπάρχει πιο κακός, πιο ύπουλος άνθρωπος»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε μεταξύ αλλων, στην προσωπική του κόντρα με τον Λευτέρη Πανταζή.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και ανέφερε αρχικά, για τον συνάδελφό του: «Καλέ, το παιδί είναι χαζό».

Όπως είπε, κατά την πρώτη τους γνωριμία, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε συμπαθήσει τον Λευτέρη Πανταζή. Ωστόσο, στην πορεία οι σχέσεις τους χάλασαν.

«Όταν τον γνώρισα τον συμπάθησα, είχα μιλήσει στην εταιρεία μου για να βγάλει κάποιον δίσκο. Δεν ξέρω τι έχει πάθει μαζί μου. Ό,τι λέω εγώ, βγαίνει και λέει τα ίδια, σαν παπαγάλος», δήλωσε.

«Ήθελε να γίνει ή Βοσκόπουλος ή Φλωρινιώτης. Δεν γίνεται όμως, γιατί ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Κακώς μιμείται ακόμη τον Βοσκόπουλο. Δεν έχει κάνει κάτι δικό του. Πρώτα από όλα λέει πολλά ψέματα. Επειδή δεν έχει κάνει καμία πρωτοτυπία λυσσάει. Του αναγνωρίζω μόνο ότι έχει μια γλυκιά φωνή», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Περιέγραψε μάλιστα, δύο περιστατικά, όπου παραλίγο να λύσουν τις διαφορές τους, όμως τελικά, η κατάσταση έγινε χειρότερη. «Τον συγχώρησα δυο φορές», αναφέρει ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

«Μια φορά πήγαμε να δούμε Ρέμο-Μαρινέλλα στη Θεσσαλονίκη και μας έβαλαν δίπλα δίπλα. Μόλις με είδε, γύρισε το κεφάλι του από την άλλη. Στεναχωρήθηκα, τον αγκάλιασα και του είπα δεν θέλω να είμαστε εχθροί. Πηγαίνω αργότερα στη Ρόδο διακοπές και ήταν εκεί. Μου είπε να πάρω την παρέα μου και το βράδυ να πάω στο μαγαζί που τραγουδούσε. Πήγαμε πράγματι και όταν με σήκωσε στην πίστα, είπε ότι “ο Φλωρινιώτης έβαλε ένα λιθαράκι και αυτός στο σόου”. Άκου πως με παρουσίασε. Έπειτα κάποιοι από τα πίσω τραπέζια άρχισαν να με γιουχάρουν. Τους είχε βάλει εκείνος», περιγράφει ο τραγουδιστής.

Κλείνοντας, τόνισε για τον Λευτέρη Πανταζή: «Δεν υπάρχει πιο κακός, πιο ύπουλος άνθρωπος. Είναι τόσο ψεύτης».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00