Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Αποκάλυψη «βόμβα» από την Μαρία Αντωνά: «Υπήρξαν στον περσινό κύκλο δυο παίκτες από την κόκκινη ομάδα που είχαν κινητό»

Η Μαρία Αντωνά από τον αέρα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα;, προχώρησε σε αποκαλύψεις για το Survivor.

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για τους παίκτες του Survivor all Star και το αν έχουν ή όχι κινητό μέσα στο παιχνίδι.

Η Μαρία Αντωνά, της οποίας ο σύντροφος, Άρης Σοϊλέδης συμμετείχε στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, αποκάλυψε μέσα από τον αέρα του “Ποιος είναι πρωινιάτικα” πως την περασμένη σεζόν υπήρχαν δυο παίκτες που είχαν κινητό, αλλά αυτό δεν βγήκε ποτέ στη δημοσιότητα.

«Υπάρχουν και χειρότερα πράγματα που δεν έχουν βγει στην επιφάνεια. Ουσιαστικά την πληρώνει ένας ενώ έχουν υπάρξει άλλοι που έχουν κάνει χειρότερα τα οποία δεν τα ξέρει ο κόσμος. Χωρίζονται σε δυο κατηγορίες. Κάποιοι έχουν κινητό και κάποιοι άλλοι επικοινωνούν μέσω των locals. Μπορεί να στείλουν ένα γραπτό ή ένα ηχητικό μήνυμα.

Για την ώρα ξέρουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προσεγγίσει Locals, δεν έχουμε δει κάποιον με συσκευή. Στον περσινό κύκλο υπήρξαν δυο παίκτες που είχαν συσκευή. Είναι διαφορετικό να έχεις κινητό και άλλο να μιλήσεις μέσω άλλων. Για όλους ξέρουμε, το ποιον επιλέγουν να δώσουν και πότε, υπάρχει σκοπιμότητα» ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου