Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Μάρκελλος Νύκτας: «Φοβάμαι πολύ την ανδρική παρουσία, είναι πολύ σκληροί οι άνδρες»

Ο Μαρκέλλος Νύκτας έδωσε μία εκ βαθέων συνέντευξη, στην οποία μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την αγάπη που έχει δώσει, αλλά και τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή του.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στη μητέρα του. «Πριν από ένα χρόνο μετακόμισα σε αυτό το σπίτι του 1958. Είμαι από μικρός πολύ διαβαστερός. Όλη η οικογένεια μου διάβαζε εκτός από τη μαμά μου», είπε.

«Η μαμά μου έκανε τόσα για μένα για να με μεγαλώσει, κουράστηκε πολύ και πονούσε για μένα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θυμάμαι να αισθάνομαι αυτή την έλξη για το ίδιο φύλο. Αισθανόμουν ότι αγαπούσα αυτούς τους ανθρώπους που ήταν σαν εμένα, ήμουν ευλογημένος γι’ αυτήν την ταυτότητα», συμπλήρωσε ο Μάρκελλος Νύκτας.

Αποκάλυψε επίσης, αν έχει πέσει θύμα κακοποίησης στη ζωή του. «Πέρασα πολύ άσχημα από τους συντρόφους μου, έζησα το τρομερότερο μπούλινγκ. Από τις σχέσεις μου έχω κακοποιηθεί, με έχουν εκμεταλλευτεί. Με έσπασαν στο ξύλο, μου έκλεψαν το ρολόι του πατέρα μου. Ακόμη και ο ίδιος μου ο πατέρας με κακοποίησε. Με έδερνε, μια ζωή φοβόμουν και δεν θα φύγει αυτός ο φόβος. Φοβάμαι πολύ την ανδρική παρουσία, είναι πολύ σκληροί οι άνδρες. Καθημερινά δίνω μια μάχη γι’ αυτό που γεννήθηκα, για το “είναι” μου», εξηγεί συγκινημένος.

Όπως λέει στη συνέχεια, έχει βιώσει μεγάλη προδοσία από τους συντρόφους που πέρασαν από τη ζωή του. «Στρατός ολόκληρος ήταν οι άνθρωποι που μπήκαν στη ζωή μου και ερωτεύτηκα και όλοι με προδώσαν με την πρώτη ευκαιρία. Όλα αυτά τα χρόνια το μόνο πρόσωπο που με αγάπησε, με πόνεσε και με λάτρεψε ήταν μια κοπέλα. Ερωτευτήκαμε, γίναμε φίλοι. Όταν πέθανε αυτή η κοπέλα που ήταν η μούσα μου, κατάλαβα τι σημαίνει ορφάνια», εξομολογήθηκε.

Τέλος, εξέφτασε το παράπονό του, ότι ο κόσμος, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στη ζωή του δεν του έδωσε την αξία που έπρεπε. «Νιώθω ότι ο κόσμος δεν με αγάπησε όπως θα έπρεπε, με κατασπάραξαν. Συνέχεια σκέφτομαι το τέλος με τρόμο, σκέφτομαι πως θα καταλήξω. Είμαι μόνος. Δεν έχω ούτε ξαδέρφια. Έρχονται στιγμές που με πιάνει ίλιγγος από την μοναξιά», είπε κλείνοντας.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου