Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Χριστίνα Κεφαλά: «Βλέπω ότι όλοι ξεπουλιούνται για τα χρήματα στο Survivor All Star»

«Χάρηκα που έφυγα νωρίς» δήλωσε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, Χριστίνα Κεφαλά- «Ο Σάκης με ψήφισε για να μην έχει τη γκρίνια της Μαριαλένας»

 

Η Χριστίνα Κεφαλά έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και ανέφερε πως χάρηκε που έφυγε νωρίς από τον Άγιο Δομίνικο.

«Χάρηκα που έφυγα νωρίς. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει και τα παιδιά έχουν θολώσει και βλέπουν μόνο τα χρήματα πλέον. Μέχρι να μπούμε στο συμβούλιο, δεν περίμενα ότι θα φύγω, αλλά μετά είπα μέσα μου ότι ναι, θα φύγω εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, η πρώτη της σκέψη όταν βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, ήταν στον Σάκη και τη Μαριαλένα. Άλλωστε, η ίδια στο παρελθόν είχε μια σχέση με τον παίκτη, γεγονός που ενοχλεί τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι ο Σάκης με ψήφισε για να μην έχει τη γκρίνια της Μαριαλένας. Η Μαριαλένα με κοιτούσε παράξενα κι έπαιρνα κακή ενέργεια από την πλευρά της. Είναι άδικο να βγαίνω υποψήφια, επειδή μπορεί να μη με ήθελε η Μαριαλένα μέσα στο παιχνίδι», τονίζει.

«Ήμουν απόμακρη από τον Σάκη για να μην έχουμε μπλεξίματα, ήμουν και είμαι κυρία. Έτσι κι αλλιώς, εγώ είχα τελειώσει τη σχέση μου με τον Σάκη. Ο Σάκης άλλαξε εντελώς απέναντί μου, όταν ο Μπάρτζης αναφέρθηκε στη γκρίνια της Μαρριαλένας», εξηγεί στη συνέχεια.

Τέλος, δήλωσε για τους πρώην συμπαίκτες της: «Βλέπω ότι όλοι ξεπουλιούνται για τα χρήματα στο Survivor. Είδα πολλές άσχημες καταστάσεις, σε σημείο που σκέφτηκα να αποχωρήσω οικειοθελώς».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου