Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Θυμωμένη η Ντενίση για τα Τέμπη: Πώς μπορεί να βασίζονται σε έναν άνθρωπο, στον σταθμάρχη το 2023;

Ο θυμός και η οργή κυριαρχούν, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν «βομβαρδιστεί» με αναρτήσεις από το τραγικό γεγονός

 

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο τα όσα έρχονται στο φως μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη που έγινε το βράδυ της Τρίτης 28/2. Ο τραγικός απολογισμός των νεκρών φτάνει μέχρι αυτή την ώρα στους 38. 72 άνθρωποι είναι τραυματίες, έξι εκ των οποίων νοσηλεύονται στη ΜΕΘ.

Ο θυμός και η οργή κυριαρχούν, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν «βομβαρδιστεί» με αναρτήσεις από το τραγικό γεγονός.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να μοιραστούν τις σκέψεις τους με τους διαδικτυακούς της φίλους, ήταν και η Μιμή Ντενίση, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης 1/3 κοινοποίησε μια φωτογραφία με την ελληνική σημαία αλλά και το σύμβολο πένθους, συνοδευόμενη από ένα μακροσκελές μήνυμα.

«Πώς να πω καλό μήνα έτσι όπως μπήκε!! Τι άδικος χαμός!! Τι τραγωδία για τις οικογένειες!!! Μάτωσε η καρδιά μου. Αλλά θύμωσα και πολύ. Γιατί δεν χρησιμοποιούσαν τα μηχανήματα ηλεκτρονικού ελέγχου; Πώς μπορεί να βασίζονται σ έναν άνθρωπο στον σταθμάρχη το 2023; Πως μπορεί να ξεκινούν τρένα που έχουν προβλήματα;

Με σκεπτικό πάμε κ βλέπουμε!!!! Δεν είναι θέμα μιας κυβέρνησης. Είναι παντοτινό!! Χρειάζονται πιο άξιοι άνθρωποι σε όλες τις θέσεις χρειάζεται πολύ καλύτερο δημόσιο. Χρειάζεται αξιοκρατία. Μεγάλο πλήγμα. Μεγάλο πένθος. Συλλυπητήρια στις οικογένειες», ήταν τα λόγια που συνόδευσε την ανάρτησής της η Μιμή Ντενίση.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου