Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: «Με έναν τρόπο ψηφίζουµε το τι βλέπουµε – Όλοι κρινόµαστε στο γήπεδο»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μιλάει στο «Secret» στο ένθετο του πολιτισμού της εφημερίδας Παραπολιτικά για το θέατρο, την πληθώρα παραγωγών, την μόδα των ριάλιτι που κατακλύζουν την τηλεόραση, αλλά και την παράσταση ο «Αµπιγιέρ» που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση

 

 

Ο «Αµπιγιέρ », του Ρόναλντ Χάργουντ, έχει ανέβει στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» και πάει περίφηµα. Πρόκειται για ένα από τα σηµαντικότερα θεατρικά έργα της παγκόσµιας δραµατουργίας, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στον ρόλο του Σερ και ο Γεράσιµος Σκιαδαρέσης στον ρόλο του πιστού Νόρµαν συναντώνται στη σκηνή, πλαισιωµένοι από έναν εξαιρετικό θίασο.

Σήµερα ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης µιλάει στο «Secret» και τον Γιάννη Ξυνόπουλο για την παράσταση και όχι µόνο. Τα σχόλια που λαµβάνει η παράσταση «Αµπιγιέρ» στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» είναι πάρα πολύ θετικά.

«∆εν νοµιµοποιούµαστε να τα λέµε εµείς αυτά τα πράγµατα, αλλά έτσι είναι, και η αλήθεια είναι ότι είµαι πάρα
πολύ ευχαριστηµένος. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο έργο. Είναι ένα αγαπηµένο θεατρικό όλων των ηθοποιών στον πλανήτη, αλλά, επειδή το µελετήσαµε σε βάθος στις πρόβες, σας λέω ότι ίσως είναι ένα από τα καλύτερα µεταπολεµικά κείµενα και κατατάσσεται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα έργα της παγκόσµιας δραµατουργίας».

 

 

Διαβάστε περισσότερα στα Parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου