Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Ελένη Ανουσάκη: «Οι σημερινές παρουσιάστριες είναι αστείες – Βγαίνουν σαν μανεκέν από την επαρχία»

ΕΛΕΝΗ ΑΝΟΥΣΑΚΗ

«Στο πρόσωπο έχουν κάνει όλες μπότοξ, είναι τραγικό» πρόσθεσε η ηθοποιός και πρώην βουλευτής

 

Η Ελένη Ανουσάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», σχολιάζοντας μεταξύ άλλων την ελληνική τηλεόραση και τις παρουσιάστριες.

«Δεν βλέπω πολύ τηλεόραση δυστυχώς, γιατί με τρομάζει το μέλλον. Η εύκολη και μη οργανωμένη συζήτηση, η οποία θολώνει τα πάντα και με μελαγχολεί. Στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο μιλούν όλοι πια χωρίς κείμενα» δήλωσε αρχικά η Ελένη Ανουσάκη.

«Δεν γίνεται αυτό. Απορώ πώς τα κανάλια και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ανέχονται αυτή την προχειρότητα. Θα σας θυμίσω τι οργάνωση είχε ο Φρέντυ Γερμανός. Παρακολουθώ και την ιταλική τηλεόραση και εκεί δεν είναι έτσι, υπάρχουν κείμενα. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται όλα στο πόδι, έχει πέσει το επίπεδο τη γνώσης».

 

Για τις Ελληνίδες παρουσιάστριες

«Και τώρα οι παρουσιάστριες είναι αστείες. Κάτι κοντές, αδύνατες, ωραίες, αλλά στο πρόσωπο έχουν κάνει όλες μπότοξ, είναι τραγικό. Τα κορίτσια ακούνε τα κελεύσματα της μόδας και πάνε και κάνουν υαλουρονικό οξύ. Πολλές παρουσιάστριες είναι πάρα πολύ όμορφες, όταν όμως καλούνται να χειριστούν σοβαρά θέματα στο δελτίο ειδήσεων δεν μπορούν να βγαίνουν σαν επαρχιώτισσες μανεκέν.

Δεν έχουν καλό γούστο. Πρέπει να έχουν έναν σχεδιαστή να τους πει τι θα φοράνε. Έχω συνεργαστεί με εταιρείες αδυνατίσματος και περιποίησης και πάντα ήξερα τι προϊόντα να χρησιμοποιώ. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω καταστρέψει το πρόσωπό μου. Το φροντίζω πάρα πολύ. Πρέπει να αποδεχόμαστε τον χρόνο. Δεν πρόκειται να κάνω ούτε μπότοξ, ούτε λίφτινγκ. Είδα τις προάλλες μία καλλιτέχνιδα που την ξέρω πολλά χρόνια στην Ιταλία και έχει γίνει σαν να τη φούσκωσαν με σαμπρέλα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου