Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Πετρούνιας: Οι μικρές φτιάχνουν κουλουράκια και εκείνος τις θαυμάζει

Όταν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση δεν προπονούνται και δεν έχουν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, είναι με τις κόρες τους.

Αν και όπως έχουμε δει σε αναρτήσεις τους, ουκ ολίγες φορές τις έχουν μαζί τους στο γυμναστήριο με τις μικρές να διασκεδάζουν και να γυμνάζονται παράλληλα.

06e5caee-lenia-kai-sofia-petrounia-(3).jpg

Μάλιστα τόσο η Σοφία όσο και η Λένια, έχουν ενθουσιαστεί με τη δοκό καθώς τη θεωρούν παιχνίδι. Προσπαθούν να περπατήσουν πάνω σε αυτή χωρίς να χάσουν την ισορροπία τους.

Κουλουράκια με τη μαμά

Συχνά το αγαπημένο ζευγάρι κάνει αναρτήσεις με τις μικρές, κυρίως από την καθημερινότητά τους η οποία κάθε άλλο παρά πληκτική είναι.

Χθες, λοιπόν, ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβασε σε insta story τις κόρες του την ώρα που έφτιαχναν κουλουράκια με τη Βασιλική Μιλλούση.

Η Λένια και η Σοφία είναι σε καρεκλάκι μπροστά στον πάγκο, πλάθουν τη ζύμη και φτιάχνουν κουλουράκια.

Η μικρή μάλιστα βλέποντας τον μπαμπά της, του δείχνει τη ζύμη που κρατάει και στη συνέχεια την απλώνει στον πάγκο πασπαλίζοντας την με λίγο αλεύρι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βασιλική Μιλλούση φτιάχνειο κουλουράκια με τις κόρες της. Και στο παρελθόν έχει ανεβάζει φωτογραφίες τόσο από τη διαδικασία όσο και από το τελικό αποτέλεσμα που ήταν πολύ λαχταριστό.

Πηγή: Mothersblog

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου