Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Η Κάτια Δανδουλάκη για την απεργία των ηθοποιών: «Μου φαίνεται τρελό – Υποτιμά τη νοημοσύνη μου» (Βίντεο)

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στον Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον λόγο που δεν συμμετείχε, η ίδια και ο θίασός της, στην πανελλήνια απεργία των ηθοποιών.

«Δεν διαφωνεί κανένας με τον στόχο, ότι πρέπει βεβαίως να διαμορφωθεί, αλλά είναι μία κατάσταση 20 και χρόνια. Να γίνει τώρα μια απεργία επειδή συμφωνούμε όλοι; Συμφωνώ και είμαι και ιδιώτης παραγωγός αλλά είμαι και ηθοποιός», ανέφερε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου.

Έφερε μερικά παραδείγματα από τις πιο δύσκολες στιγμές των ηθοποιών.
«Βρέθηκε η στιγμή αυτή, όταν το θέατρο πεθαίνει στην κυριολεξία δύο χρόνια. Όταν παίζουμε και έχουμε πάει να κηδεύσουμε την μητέρα μας, τον πατέρα μας, τους αδελφούς μας. Έχουμε παίξει με 40 πυρετό, που κι αυτός είναι ένας μεγαλύτερος λόγος, ποιος λόγος θα με κάνει να κλείσω ένα θέατρο που είναι ναός;», απάντησε η Κάτια Δανδουλάκη για την διαμαρτυρία των καλλιτεχνών στο κέντρο της Αθήνας.

«Δεν έχω για κάτι να διαμαρτυρηθώ γιατί όλοι συμφωνούμε. Να απεργήσω γιατί συμφωνώ; Μου φαίνεται τρελό, υποτιμά τη νοημοσύνη μου», δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου