Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Τσιτσιπάς: «Έφαγα ξύλο» για τα Ηarrods, αλλά δεν με πειράζει – Kαμιά φορά σας… τρολάρω (Βίντεο)

Όπως είπε, δεν ήταν ποτέ κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό, ενώ επιβεβαίωσε πως έχει εμβολιαστεί

 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και στον Νίκο Χατζηνικολάου μια συνέντευξη και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε αναφορά στη στάση του για τον εμβολιασμό, τα social media, αλλά και στις ατάκες του που κατά διαστήματα γίνονται αντικείμενο συζήτησης και έντονου σχολιασμού.

Μάλιστα, ο τενίστας μιλώντας στον ΑΝΤ1 παραδέχθηκε ότι καμιά φορά μας… «τρολάρει», όπως είπε, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το περιβόητο σχόλιό του στο twitter για «τα Harrods στην Ελλάδα» που προκάλεσε «αναστάτωση».

Η εξήγηση του Τσιτσιπά για τα Harrods

«Ήταν άλλες οι προθέσεις μου από αυτές που κατάλαβε ο κόσμος», είπε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς και συνέχισε: «Είχα την ευκαιρία να πάω για πρώτη φορά στο Λονδίνο και να πάω στο Harrods και σκεφτόμουν, άμα χτιστεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα πόσες πολλές δουλειές μπορούν να προσφερθούν σε ανθρώπους που δεν έχουν δουλειά αυτή τη στιγμή; Και είναι ένας ”μαγνήτης” για τον τουρισμό ειδικά το καλοκαίρι που έχουμε τόσους πολλούς τουρίστες. Θα ήταν μια καταπληκτική ιδέα άμα φτιάχναμε κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα και φυσικά ”έφαγα ξύλο” αλλά δεν με πειράζει γιατί, όπως ξέρω, αυτό που μετράει στο τέλος της ημέρας είναι η πρόθεση που είχα».

Τι είπε για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε και για την στάση του για το εμβόλιο του κορωνοϊού. Όπως είπε, δεν ήταν ποτέ κατά, ενώ επιβεβαίωσε πως έχει εμβολιαστεί.

«Εκεί που έγινε η παρεξήγηση ήταν όταν με ρώτησε ένας δημοσιογράφος για το εμβόλιο και έγινε παρεξήγηση με αυτό που απάντησα “αυτή τη στιγμή το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό και δεν μας έχει πει κανείς ότι πρέπει να το κάνουμε οπότε εγώ περιμένω μέχρι να μας δώσει το ΟΚ η ATP”. Επίσης, υπήρξαν κουβέντες πριν ξεκινήσει το εμβόλιο ότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε αθλητές. Οπότε είχα μια ανησυχία πάνω σε αυτό γιατί δεν ήξερα τι αντίδραση θα προκαλέσει σε μένα», σημείωσε ο Έλληνας τενίστας.

Για τα social media, ανέφερε: «Δεν είναι υγιεινό να περνάς πολύ χρόνο στα social media και έχω καταλάβει εδώ και πολλά χρόνια ότι θα βρεις ανθρώπους μέσα εκεί οι οποίοι είτε ζηλεύουν είτε θέλουν κάτι κακό. Δεν θέλουν δηλαδή να προκαλέσουν κάτι θετικό ή να βγάλουν κάτι καλό προς τα έξω. Κάθονται όλη μέρα στα social media και την λένε στους υπόλοιπους. Για μένα τα social media είναι ένα μέρος στο οποίο μπορώ και περνάω καλά, έχω κάποιες συνδέσεις με ανθρώπους και το πιο σημαντικό είναι η επικοινωνία και το να μπορείς να πεις κάτι που μάλλον θα κάνει τον κόσμο καλύτερο».

Η αγάπη του Τσιτσιπά για το τένις

Στη συνέχεια, προσπαθώντας να εξηγήσει τι σημαίνει για εκείνον το τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε πως: «Αυτή τη στιγμή η ζωή μου είναι η ρακέτα, είναι η καθημερινότητά μου», εάν και παραδέχθηκε ότι «είναι 90% πόνος και 10% χαρά από αυτό που παίρνω».

«Αποτελεί στόχος των ονείρων που ήθελα από παιδί. Η αφοσίωσή μου, η δουλειά που βάζω καθημερινά και υπάρχει μεγάλος βαθμός δυσκολίας. Η γυμναστική είναι πολύ σημαντικό μέρος της δουλειάς που έχω επιλέξει. Βελτιώνω συνεχώς την τεχνική μου αλλά σε αυτό το άθλημα δεν υπάρχουν όρια. Άμα χρειαστεί να μείνεις 6 ώρες στον αγώνα, πρέπει να είσαι σαν μηχανή. Και για αυτό βάζεις πολλή δουλειά καθημερινά», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Τσιτσιπάς: «Η σχέση με τον πατέρα μου»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Τσιτσιπάς ρωτήθηκε και για τη σχέση με τον πατέρα του με αφορμή περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας και στα οποία φάνηκε είτε να του φωνάζει, είτε να του πετάει ένα μπαλάκι.

«Υπάρχουν παίκτες που εντυπωσιάζομαι πώς κρατούν την ψυχραιμία τους. Υπάρχει ενδιαφέρον, θέλω να επιτύχω και πολλές φορές θες να φτάσεις στο σημείο που έχεις βάλει στόχο από την αρχή της χρονιάς και είναι δύσκολο να μην αντιδράσεις. Είναι ένα είδος εκτόνωσης. Η αλήθεια είναι πώς δεν είναι η πιο όμορφη εικόνα του κόσμου, φαίνεται άθλιο», ανέφερε.

Μάλιστα, στάθηκε στο γεγονός πως ο προπονητής είναι ο πατέρας του και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε ότι: «Είναι δύσκολο να παίζεις με τόση ένταση και προσπάθεια και να πηγαίνεις από το 100 στο μηδέν σε δευτερόλεπτα. Υπάρχει η συναισθηματική προσέγγιση και τα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Εάν έχεις προπονητή που δεν έχεις οικογενειακή σύνδεση και υπάρχει πιο επαγγελματική σχέση, μπορεί να μην εκτονωθείς με τον ίδιο τρόπο όπως με τον πατέρα σου. Τα τελευταία χρόνια η σχέση με τον πατέρα μου έχει μπερδευτεί, έχει γίνει ένα κοκτέιλ. Έχει γίνει πιο επαγγελματική παρά πατρική και προσπαθώ να το επαναφέρω. Είμαι ευγνώμων που και οι δύο γονείς μου είναι μέσα στο άθλημα».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε και για τα διαλείμματα για… τουαλέτα κατά τη διάρκεια των αγώνων, για τα οποία έχει κατηγορηθεί από συναθλητές και οπαδούς. «Ηταν μία περίεργη στιγμή στην καριέρα μου αλλά και αστεία ταυτόχρονα γιατί ο κόσμος το πήρε σοβαρά. Κατάφερα και έδειξα στην ATP πώς τα επιτρέπει, δεν έκανα καμία παρανομία. Τους έστειλα και γράμμα και το συζήτησα και έκαναν έναν κανόνα που είναι σε βάση αυτή τη στιγμή. Πρόσφερα και έναν κανόνα στην ΑΤΡ. Ο λόγος που πήγαινα ήταν η υγρασία. Ιδρώνω πολύ όταν παίζω και ειδικά άμα κάνει ζέστη».

Στην ερώτηση, τέλος, αν έχει φίλους από τον χώρο του τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ειδική αναφορά στον Νικ Κύργιος λέγοντας: «Είχα φτιάξει μία ωραία φιλία με τον Ντόμινικ Τιμ, αλλά τραυματίστηκε τώρα. Όταν βρισκόμαστε περνάμε πολύ ωραία μαζί. Είναι πολύ φιλικός, μου αρέσει ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητά του. Με τον Κύργιο τα χάλασε μόνος του, εγώ προσπαθούσα να παίξω τένις. Ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα και έκανε τα ”καραγκιοζιλίκια” του».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00