Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

O Κώστας Φραγκολιάς ξεκαθαρίζει μετά τη δήλωση για τη λευχαιμία: «Το λάθος είναι δικό μου – Zητώ συγγνώμη» (Βίντεο)

Ξεκαθάρισε πως η περιπέτεια υγείας αφορούσε ένα πολύ δικό του πρόσωπο, και όχι τον ίδιο

 

 

Ο Κώστας Φραγκολιάς ζήτησε συγγνώμη στον αέρα του «Happy Day» μετά τις δηλώσεις του για την λευχαιμία και την παρεξήγηση που ακολούθησε.

Η δήλωση για τη λευχαιμία

«Η δυστυχία, ας το πούμε. Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν κάποια χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα», ανέφερε το πρωί της Τετάρτης ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή δέχτηκε αρκετά μηνύματα για την αποκάλυψη αυτή, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η περιπέτεια υγείας αφορούσε ένα πολύ δικό του πρόσωπο και όχι τον ίδιο.

Η λάθος δήλωση και η συγνώμη

«Το λάθος είναι δικό μου και να ζητήσω και συγγνώμη, ξέχασα να πω ότι το είχα ψάξει και όχι ότι το είχα περάσει», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Το πέρασε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος

Και στη συνέχεια ξεκαθάρισε: «Το πέρασε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος πριν από πολλά πολλά χρόνια και επίσης για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, εύχομαι περαστικά σε όλους που δίνετε αυτή τη μάχη που δίνετε και όλα να πάνε καλά και ξέρετε ότι όλες οι περιπτώσεις δεν είναι το ίδιο.

Μου έστειλαν μηνύματα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Εμένα ο άνθρωπός μου εδώ έγινε καλά, δεν έφυγε έξω. Απλά χρειάστηκε αρκετά χρήματα», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00