Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Θρήνος: Πέθανε ξαφνικά γνωστός Έλληνας ροκ τραγουδιστής

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο

 

Σοκ επικρατεί από εχτές στον καλλιτεχνικό κόσμο στο άκουσμα της είδησης ότι έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Νικόλας Φιλήτας, μέλος του συγκροτήματος Prospectus.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μουσικός, βασικό μέλος του συγκροτήματος Prospectus, πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς. Ο Νικόλας Φιλήτας βρισκόταν σε ταξίδι στη Βρετανία, ενώ το περασμένο Σάββατο πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί της Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της πορείας του είχε συνεργαστεί με σπουδαίους μουσικούς όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Διονύσης Τσακνής κ.ά.

cache_980x637_Crop_medium_587621_94754_23_01_30_142938

Η ανακοίνωση των PROSPECTUS

Το συγκρότημά του, PROSPECTUS δημοσίευσε σχετική ανακοίνωση για το θάνατο του αγαπημένου τους φίλου και συνεργάτη.

«Η αιφνίδια απώλεια σήμερα του Νικόλα Φιλήτα είναι για μας τους PROSPECTUS, τραγικά αναπάντεχη. Το τραγούδι που πάγωσε στα χείλη του, πάγωσε τις καρδιές μας και είμαστε συγκλονισμένοι. Εμείς που μάθαμε να εκφραζόμαστε με τη μουσική, τώρα όρθιοι δίπλα στη μορφή του, βυθιζόμαστε σε ενός πένθιμου τραγουδιού την εκκωφαντική σιγή.
Νικόλα θα είσαι πάντα στη σκηνή μαζί μας.
Εκεί μπροστά που στέκει η συνείδηση μας, που τη χάραξες με την άδολη αγάπη σου! Τα αδέρφια σου οι Prospectus», γράφει η ανακοίνωση.

Συγκινητική ήταν η ανάρτηση του συγκροτήματος ΠΥΞ ΛΑΞ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου