Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φαίη Ξυλά: Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ταλαντούχος αλλά αυτό δεν αποτελεί άλλοθι»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για απόπειρα βιασμού και βιασμό

Η Φαίη Ξυλά αναφέρθηκε στους συναδέλφους της που αντιμετωπίζουν καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές αλλά και σε ένα περιστατικό που έτυχε στην ίδια πριν μερικά χρόνια.

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» εξέφρασε την άποψή της για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σε βάρος του για απόπειρες βιασμού.

«Ο Πέτρος είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Αλλά δυστυχώς το ταλέντο δεν αποτελεί άλλοθι και δεν εξιλεώνει κανέναν. εάν έχει προβεί σε τέτοιου είδους κακοποιητικές συμπεριφορές. Είναι ένας άνθρωπος που εγώ συνεργάστηκα πολύ καλά μαζί του. Αυτό όμως, επίσης, δεν εξιλεώνει κανέναν» αναφέρει η Φαίη Ξυλά.

«Και το λέω με πολύ πόνο ψυχής αυτό, γιατί με στεναχωρεί. Είναι σαν να έχεις γνωρίσει την πολύ καλή πλευρά ενός ανθρώπου και να ακούς ότι έχει κάνει κάτι αδιανόητο» προσθέτει η ίδια.

Όσον αφορά την προσωπική της εμπειρία η Φαίη Ξυλά ανέφερε: «Μία πολύ δύσκολη συνεργασία που είχα την αντιμετώπισα επί τόπου. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο: να αντιμετωπίσεις κάτι ή να σταματήσεις; Πολλές φορές όταν το αντιμετωπίσεις και δείξεις τη διαφωνία και την αντίθεσή σου, μπορεί να περάσεις πέντε φορές χειρότερα. Μπορεί να είναι καλύτερα να μη μιλήσεις και να φύγεις».Κλείνοντας το θέμα, η Φαίη Ξυλά παραδέχεται πως: «Εγώ έχω μεγαλώσει στη γενιά που στο θέατρο μας μάθαιναν ότι η παράσταση είναι ιερή. Δεν φεύγεις ποτέ από το θέατρο. Πράγμα που τώρα το θεωρώ λάθος».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00