Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Δανάη Μιχαλάκη για τις φήμες περί εγκυμοσύνης: «Ξύπνησε κάποιος και αποφάσισε να γράψει ότι είμαι έγκυος»

«Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μας, αλλά όπως και όταν το θέλουμε εμείς» αποκάλυψε για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια

 

Η Δανάη Μιχαλάκη παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό «HELLO», με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Η μοναξιά της Δύσης» στην οποία πρωταγωνιστεί. Η ηθοποιός μίλησε εφ’ όλης της ύλης και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, στον γάμο τους, αλλά και στις φήμες που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό και την ήθελαν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Για την εξωτερική της εμφάνιση και κατά πόσο την απασχολεί

«Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Ό,τι κάνω το κάνω για μένα. Αν ντυθώ λίγο πιο καλά ή αν βαφτώ, έχει να κάνει με εμένα και το πως νιώθω εγώ. Δεν με νοιάζει τι θα πουν και τι θα σκεφτούν οι άλλοι».

Η Δανάη Μιχαλάκη αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, και σχολίασε ότι παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα και των δύο, όταν συναντιούνται ο χρόνος που περνούν είναι ποιοτικός: «Στο σπίτι μας, όταν υπάρχει κοινός ελεύθερος χρόνος. Έχουμε και οι δυο πολύ γεμάτη καθημερινότητα, αλλά όταν βλεπόμαστε είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλο».

Για το ενδεχόμενο κάποιας επαγγελματικής συνεργασίας

«Είναι παράδοξο αυτό που θα πω: από τη μια θα το ήθελα πολύ, από την άλλη δεν είμαι υπέρ του να μπλέκονται επαγγελματικά τα ζευγάρια, σε όποιον τομέα και αν εργάζονται. Παρ΄ όλα αυτά, θα ήταν πολύ συγκινητικό να συνεργαστώ στενά με τον Γιώργο καθώς πέρυσι το καλοκαίρι, αν και ήμασταν μαζί στην παράσταση “Αντιγόνη” , δεν είχαν καμία επαφή οι ρόλοι μας, οπότε δεν είχαμε προσωπική τριβή».

Η σχέση με τον σύζυγό της μετά από τέσσερα χρόνια συνύπαρξης

Επιπλέον η ηθοποιός που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες», σχολίασε πώς βιώνει τη σχέση με τον σύζυγό της, ύστερα από τέσσερα χρόνια κοινής συνύπαρξης: «Συναισθηματικά νιώθω σαν να τον γνώρισα χθες. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, είμαστε πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο και είναι πραγματικά κάτι μαγικό. Δεν είναι ωστόσο δεδομένο, μια σχέση απαιτεί πάντα προσπάθεια».

Για τον γάμο της αποκάλυψε

«Αυτό που θέλαμε κυρίως ήταν να γιορτάσουμε την αγάπη μας με δικούς μας ανθρώπους. Γι’ αυτό επιλέξαμε τον πολιτικό γάμο και γι’ αυτό τον πραγματοποιήσαμε σε πολύ κλειστό κύκλο, με συγγενείς και ανθρώπους που αγαπάμε πολύ. Στην ουσία, θέλαμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να κάνουμε ένα πάρτι με όλους τους δικούς μας ανθρώπους».

Για τις φήμες περί εγκυμοσύνης που κυκλοφορούσαν

«Ίσως ακουστώ αυστηρή, αλλά νομίζω πως έχει δημιουργηθεί μια νέα μόδα. Έχει χαθεί κάπως η έννοια της δημοσιογραφίας τα τελευταία χρόνια. Έχουμε μπει στην εποχή του “τι τίτλο να βάλω για να πάρω κλικ στον σύνδεσμο”. Ξύπνησε κάποιος και αποφάσισε να γράψει ότι η Δανάη είναι έγκυος. Δεν θεωρώ πως η προσωπική μου ζωή είναι στο πλαίσιο της δουλειάς μου. Αν γραφτεί κάτι που με προσβάλλει θα δώσω σημασία. Αν όμως πρόκειται για κάτι που δεν ισχύει και απλώς με πειράζει επιφανειακά, χωρίς να με νοιάζει ουσιαστικά, δε με αγγίζει».

Για την δημιουργία οικογένειας

Τέλος η Δανάη Μιχαλάκη αναφέρθηκε στην επιθυμία της να δημιουργήσει οικογένεια με τον αγαπημένο της σύζυγο, Γιώργο Παπαγεωργίου: «Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μας, αλλά όπως και όταν το θέλουμε εμείς και χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να μιλήσουμε γι’ αυτό».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου