Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Γύριζα με μια βαλίτσα στο χέρι, κοιμήθηκα σε ένα σκέτο στρώμα» (Βίντεο)

Την καρδιά της «άνοιξε» η Ντόρα Μακρυγιάννη . Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώτη περίοδο που ήρθε στην Αθήνα και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Επίσης, μίλησε για τον έρωτα και αποκάλυψε αν την άλλαξε η επιτυχία.

Γύριζα με μία βαλίτσα στο χέρι

«Μέχρι να βρω το πρώτο μου διαμέρισμα στην Αθήνα, γύριζα με μία βαλίτσα στο χέρι από σπίτι σε σπίτι, από φίλο σε φίλο. Δεν έβρισκα με τίποτα σπίτι. Όταν τελικά το βρήκα, θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα τόσο μεγάλη ανάγκη τη ζεστασιά του δικού μου χώρου που δεν είχαν έρθει τα έπιπλα και κοιμήθηκα σε ένα σκέτο στρώμα. Κοιμήθηκα στο στρώμα. Πήρα ένα μπουκάλι κρασί, δεν είχα καν ποτήρι και ζήτησα από τον γείτονά μου ένα ποτήρι για να πιω το κρασί», εξομολογήθηκε.

Λείπει ο έρωτας σήμερα

«Για μένα ο έρωτας είναι καταλυτικός. Έχω φύγει, επειδή δεν υπάρχει έρωτας. Λείπει ο έρωτας σήμερα νομίζω. Έχουμε χάσει τα βλέμματα, τις παύσεις, το να μη μιλάμε τόσο πολύ, το να κοιταζόμαστε, να αφιερώνουμε τραγούδια ή να δώσουμε ένα λουλούδι», είπε σε άλλο σημείο για τον έρωτα η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Δεν με άλλαξε καθόλου η επιτυχία

Όσο για το αν την άλλαξε η επιτυχία και η δημοφιλία που απέκτησε μέσα από τη σειρά «Γυναίκα χωρίς Όνομα» τόνισε ότι «Δεν άλλαξε καθόλου, ούτε οι άνθρωποι που είχα γύρω μου. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι με γνώρισε ο κόσμος, με αγάπησε και με αγκάλιασε».

«Η σειρά όντως πουλήθηκε στο Περού και στη Βενεζουέλα. Ξαφνικά μου έστειλε μήνυμα η κοπέλα που με ντουμπλάρει στα ισπανικά και ξαφνικά είδα στο απόσπασμα εμένα και τον (Θανάση) Πατριαρχέα να μιλάμε ισπανικά», σημείωσε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00