Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Σολωμού: «Έκανα ψυχοθεραπεία, το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε»

«Δεν ξέρω αν θα πήγαινα για ψυχοθεραπεία. Έκανα 12 χρόνια και το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε διάφορες φάσεις της ζωής μου είχα την ανάγκη να έχω 3 – 4 συντρόφους», ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

Η γνωστή ηθοποιός κυκλοφόρησε ένα νέο podcast, στο οποίο μίλησε για την ερωτική της ζωή και έκανε αποκαλύψεις. Η Μαρία Σολωμού μίλησε για την πολυγαμία και απόσπασμα των δηλώσεών της προβλήθηκε στην εκπομπή«Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε, λοιπόν, η Μαρία Σολωμού «δεν ήταν έτσι η ζωή μου και σίγουρα, δεν θα μπορούσα να είμαι για πολύ με 3-4 συντρόφους, γιατί πρώτα από όλα θα κουραζόμουν εγώ με αυτό το θέατρο. Προτιμώ να με πληγώνουν παρά να πληγωθώ εγώ. Δεν το αντέχει ο εγωισμός μου το να πιαστώ».

Η Μαρία Σολωμού, όπως είπε, δεν θέλει να βρεθεί να απολογηθεί σε κανένα για τις επιλογές της. «Σκασίλα μου, αν θα χάσω τον άνθρωπο», είπε στο podcast της για να συμπληρώσει: «Απλά δεν μπορώ να φταίω. Πάντα έχω δίκιο. Δεν μπορεί να έρθει κάποιος να μου πει “ορίστε κυρία μου, μας κορόιδεψες” και να μην έχω κάτι να πω. Εκεί θέλω να πεθάνω. Μια φορά, που παραλίγο να με πιάσουν, νόμιζα ότι θα πεθάνω. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου