Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο του (Βίντεο)

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του Masterchef, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του MasterChef.

Ο σεφ μίλησε και για την προσωπική του ζωή, αλλά και τον γιο που απέκτησαν πρόσφατα με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, η πρώτη γνωριμία με την σύντροφό του έγινε μέσα από το διαδίκτυο: «Γνωριστήκαμε μέσα από τα social media. Θα είμαι ειλικρινής, δεν θα πω ότι δεν έστειλα εγώ πρώτος μήνυμα, αλλά δεν θυμάμαι πώς είχε ανοίξει ακριβώς η κουβέντα, τείνει τώρα πλέον να γίνει αυτός ο παραδοσιακός τρόπος».

Όσον αφορά στην περίοδο της γνωριμίας του σημείωσε: «Επειδή γνωριστήκαμε πριν την καραντίνα, στην καραντίνα αρκετές σχέσεις ήρθαν έτσι κοντά. Νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολύ γρήγορα με τη Χρύσα» αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Σε ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού για το πόσο είναι σήμερα ο γιος τους, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε: «Σήμερα γίνεται 4 μηνών».

Στο τέλος της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού έδωσε τα δώρα της στον καλεσμένο της, εμπνευσμένα από την αγάπη του για τη μαγειρική και τις μηχανές.

Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αντίκρισε την ξύλινη επιφάνεια κοπής, με την επιγραφή «Ο καλύτερος chef είναι ο μπαμπάς μου» τότε ανέφερε πως θα τη δώσει στον γιο του, αποκαλώντας τον «Κίμωνα», όπως και θα είναι το όνομά του.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου