Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Επεισόδιο στη δίκη του ηθοποιού

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, λαμβάνοντας εκ νέου το λόγο από το δικαστήριο, προσκόμισε κάποια συμπληρωματικά έγγραφα τα οποία στρέφονται κατά του συνηγόρου των δύο γυναικών που τον καταγγέλουν.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο «αποδεικνύεται ότι ο δικηγόρος Αλεξανδρος Μιντζιας συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας έχει συστήσει εταιρεία μαζί με τον αδελφό της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία Παπαχαραλάμπους. Πρόκειται για εταιρία διαχείρισης καλλιτεχνών. Εκπροσωπεί τις κύριες Δροσακη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, αλλά και την κορη της Εβελίνας Παππουλια, Αφροδίτη Λιάντου η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο».

Από την πλευρά του, η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, τόνισε πως «σκοπός της εταιρείας είναι η προβολή και η προώθηση των καλλιτεχνών.

«Είναι οργανωμένο, υποκινούμενο, το κίνητρο είναι το χρήμα. Είναι οικονομικό το θέμα» επανέλαβε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο πρόεδρος τον ρώτησε εάν θεωρεί πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο πίσω από το οποίο βρίσκεται ο κ. Μίντζιας, για να πάρει την απάντηση του ηθοποιού: «δεν έχω να προσθέσω κάτι περαιτέρω».

Μήνυση από τον Αλέξανδρο Μίντζια

Ο Αλέξανδρος Μίντζιος αντέδρασε λέγοντας πως «κάθομαι και ακούω τους 8 τελευταίους μήνες να εφευρίσκει κίνητρα στον αέρα. Ο κατηγορούμενος δεν έχει το θάρρος να πει το όνομα μου. Αυτός ειναι ο κατηγορούμενος, αυτός ηταν πάντα. Είμαι μαχόμενος δικηγόρος επι 23 χρόνια. Η οικογένεια μου είναι νομική οικογένεια. Όλοι έχουν να λένε για το ήθος και την αξιοπρέπεια μου. Με λυπεί το γεγονός ότι το δικαστήριο επιτρέπει αυτές τις τοποθετήσεις. Έρχεται ένας κατηγορούμενος δειλός. Καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον Πέτρο Φιλιππίδη».

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Πέτρου Φιλιππιδη και της συνηγόρου του, η Αννα Μαρια Παπαχαραλάμπους που βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα σηκώθηκε αρκετές φορές φανερά εκνευρισμένη για όσα ακούστηκαν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00