Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Οι γυναίκες ήθελαν αετό να τις βάλει στις φτερούγες του, εγώ ήμουν σπουργιτάκι (Βίντεο)

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκανε μία μικρή αναδρομή στη δεκαετία των 80s και περιέγραψε πώς τη βίωσε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο εάν είχε επιτυχίες με το γυναικείο φύλο.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στο πώς πέρασε τα μετεφηβικά του χρόνια, αλλά και πώς ήταν η σχέση του με τις γυναίκες.

Αρχικά είπε: «Ήμουν με σκισμένο το τζιν και βόλευε γιατί ήμασταν φτωχαδάκια. Το τζελ που ήταν σαν έπαιρνες μία κάσκα. Το μαγικό αυτής της εποχής ήταν ο πλουραλισμός στη μουσική, που τρελαινόμασταν, είτε χέβι μέταλ είτε ποπ. Θυμάμαι που να είμαστε στο κασετόφωνο να προσπαθήσουμε να πατήσουμε το ρεκ και να μην μιλήσει ο ντιτζέι πάνω στο τραγούδι».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον εάν είχε επιτυχίες στο γυναικείο φύλο. Σε αυτό απάντησε:

«Ήμουν χαμηλών τόνων. Δεν είχα σουξέ ήμουν ρομαντικός πολύ. Ωραίο αλλά δεν είχε πολλές επιτυχίες. Συνειδητοποιείς εκ των υστέρων ότι και οι γυναίκες, μπορεί και οι άντρες έτσι κι αλλιώς, να θέλουν το μάτσο αυτή την τεστοστερόνη που τρελαίνονται ίσως ότι θα νιώσουν την ασφάλεια. Οι γυναίκες ότι έχουν έναν αετό να της αγκαλιάζει με τις φτερούγες του, εγώ ήμουν ένα σπουργιτάκι θα πήγαινα να μαζέψω λίγο ένα σποράκι “δεν θα το φάγω θες;”» και ξέσπασε σε γέλια.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου