Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Παναγιώταρου για Ελέτσι: «Με ενόχλησε που είπε ότι ο Στάθης έκανε διαφορετική συμφωνία, το έβγαλε από το μυαλό της»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον Στάθη Σχίζα, ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. Η instagrammer μάλιστα αναφέρθηκε και στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι και στα όσα ανέφερε για τον σύντροφό της.

Όπως είχε σημειώσει σε συνέντευξή της η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης: «Δεν έχω υπογράψει για το Survivor, δεν ήταν προγραμματισμένο να πάω τώρα. Θα με δείτε ξαφνικά στο Survivor. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Άκουσα ότι ο Στάθης Σχίζας θα πάρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Γελάω και πεθαίνω που ο Αλέξης Παπάς ζήτησε αμοιβή ανάλογα με την τηλεθέαση».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τη σειρά της σχολίασε τις παραπάνω δηλώσεις αναφέροντας: «Με ενόχλησε πάρα πολύ που η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε ότι ο Στάθης έκανε διαφορετική συμφωνία. Μπήκε με τα ίδια χρήματα. Το έβγαλε αυθαίρετα από το μυαλό της, δεν ήταν μπροστά στις υπογραφές. Πέρυσι ο Στάθης είχε κερδίσει με μικρότερο ποσό, φέτος λέει και δόξα τω Θεώ».

Μιλώντας για την απουσία του Στάθη Σχίζα, η instagrammer αποκάλυψε: «Έχω αρχίσει να αισθάνομαι ένα κενό στο σπίτι, πέρασε μία εβδομάδα, μου λείπει ο Στάθης. Όταν ακούσαμε για το All Star είπαμε ότι θα είναι… βραζιλιάνικο, σίγουρα θα υπάρξει ίντριγκα. Δεν νομίζω ο Στάθης να αποχωρήσει οικειοθελώς».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε μάλιστα: «Στην αρχή ήμουν αρνητική στο να πάει ο Στάθης στο All Star».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00