Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Κούγιας για Παναγιώτη Τζένο: Σήμερα, είναι μαύρη ημέρα – Έχασα τον αδελφό μου, έχασα τον φίλο μου, έχασα έναν υπέροχο άνθρωπο

Θλίψη έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος του Γενικού Διευθυντή Μέσων του Ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένου.

Το δικό του μήνυμα  για την ξαφνική απώλεια του Παναγιώτη Τζένου έστειλε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα, είναι μαύρη ημέρα για εμένα, για τα παιδιά μου και για τους συνεργάτες μου.

Έχασα τον αδελφό μου, έχασα τον φίλο μου, έχασα έναν υπέροχο άνθρωπο».

Και συνέχισε: «Μόνο εγώ, ο Γιάννης ο Κουρτάκης και ο Θανάσης ο Φουσκίδης, εκτός από την υπέροχη σύζυγό του και το παιδί του, νιώθουμε αυτόν τον πόνο που μπορεί να σου δώσει στην καθημερινότητά σου η απώλεια του αναντικατάστατου.

Τα τελευταία 10 χρόνια εμείς οι τέσσερις είμαστε σαν μια οικογένεια».

«Έφυγε την καλύτερη περίοδο της ζωής του» σημείωσε ακόμη χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.

«Από σήμερα, ούτε η δική μου ζωή, ούτε του Γιάννη Κουρτάκη, ούτε του Θανάση Φουσκίδη θα είναι ίδια.

Εύχομαι κουράγιο στην Ανδριάνα να αντιμετωπίσει το αδιανόητο και να γνωρίζει ότι όλοι εμείς, τα αδέλφια του Παναγιώτη Τζένου θα είμαστε κάθε λεπτό κοντά της και κοντά στο παιδί της για να καλύπτουμε το κάθε κενό που αφήνει ο θάνατος του Παναγιώτη» κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Σήμερα, είναι μαύρη ημέρα για εμένα, για τα παιδιά μου και για τους συνεργάτες μου.

Έχασα τον αδελφό μου, έχασα τον φίλο μου, έχασα έναν υπέροχο άνθρωπο.

Μόνο εγώ, ο Γιάννης ο Κουρτάκης και ο Θανάσης ο Φουσκίδης, εκτός από την υπέροχη σύζυγό του και το παιδί του, νιώθουμε αυτόν τον πόνο που μπορεί να σου δώσει στην καθημερινότητά σου η απώλεια του αναντικατάστατου.

Τα τελευταία 10 χρόνια εμείς οι τέσσερις είμαστε σαν μια οικογένεια.

Έφυγε την καλύτερη περίοδο της ζωής του.

Έφυγε τώρα που έδρεπε τους καρπούς μιας υπεράνθρωπης προσπάθειας επιβίωσης μετά το άγριο κυνηγητό του Καμμένου, του Φιλιππάκη και όλων όσων εκρύβοντο από πίσω τους, γιατί ποτέ δεν λύγισε, ποτέ δεν φοβήθηκε την παντοδυναμία της τότε εξουσίας τους, που τον οδήγησε μέχρι και στα μπουντρούμια της Ασφάλειας Αθηνών σ’ εκείνην τη βρώμικη σκευωρία εις βάρος του και εις βάρος του Γιάννη Κουρτάκη, όταν για να τους κλείσουν το στόμα ο Καμμένος και η γυναίκα του ενεργοποιώντας το παρακράτος της τότε εξουσίας τους, σε συνεργασία με Εισαγγελείς και επίορκους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. ,τους κατηγόρησαν ως εκβιαστές, γιατί δεν λύγισαν και αποκάλυψαν όλες τις παρανομίες ενός παρακράτους.

Από σήμερα, ούτε η δική μου ζωή, ούτε του Γιάννη Κουρτάκη, ούτε του Θανάση Φουσκίδη θα είναι ίδια.

Εύχομαι κουράγιο στην Ανδριάνα να αντιμετωπίσει το αδιανόητο και να γνωρίζει ότι όλοι εμείς, τα αδέλφια του Παναγιώτη Τζένου θα είμαστε κάθε λεπτό κοντά της και κοντά στο παιδί της για να καλύπτουμε το κάθε κενό που αφήνει ο θάνατος του Παναγιώτη».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00