Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Καλυβάτσης για Παπαγιάννη – Παυλίδου: Δεν έχω βαριά καρδιά μετά την κατάθεσή μου

Ο Σωτήρης Καλιβάτσης βρέθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και στον Μάνο Παπαγιάννη.

Ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης, για το οποίο κατηγορήθηκε από την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου, ενώ του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τέσσερις μήνες με αναστολή.
Η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, με την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη, ωστόσο να καταθέτει έφεση επί της απόφασης.

Υπέρ της Σοφίας Παυλίδου κατέθεσαν ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Ρέα Τουτουντζή, η Κόνι Μεταξά και η Κάτια Νικολαΐδου, ενώ υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσαν η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη, ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός Δημήτρης Αγγελόπουλος κι ένας τεχνικός της παράστασης.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του «Open» για την κατάθεσή του στις δικαστικές αίθουσες: «Δεν είναι ευχάριστο πράγμα να συμβαίνουν αυτά. Δεν χωρούσε στο κεφάλι μου να γίνεται αυτό. Στη συνέχεια με το δικαστήριο κι όλο αυτό ήταν πολύ ψυχοφθόρο και δυσάρεστο, αλλά δόξα τω Θεώ έγινε αυτό που έγινε, άκουσαν, κατάλαβαν κι αποδόθηκε η δικαιοσύνη, όπως αποδόθηκε» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Επιπλέον ο Σωτήρης Καλυβάτσης σχολίασε: «Αφού είδα κι άκουσα αυτό που άκουσα, δεν είχα να πω κάτι άλλο για να έχω βαριά καρδιά ας πούμε».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00