Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: Είδα τον Παπακαλιάτη στον ύπνο μου και μετά με πήρε για το «Maestro»

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου περιέγραψε σε συνέντευξή της, το όνειρο που είδε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, λίγες ώρες πριν της προτείνει να συμμετέχει στο «Maestro».

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και όπως είπε, είδε τον δημιουργό της σειράς στον ύπνο της, λίγο πριν την καλέσει.

Σχετικά με αυτό είπε: «Είναι πολύ ενεργή η ζωή μου στον ύπνο μου. Είμαι από τους ανθρώπους που βλέπουν πολλά όνειρα, που ξυπνάνε και λένε είδα αυτό και μετά έγινε αυτό και τα λοιπά.

Είδα ότι ήταν ο Χριστόφορος, ότι ήμασταν στο σπίτι της γιαγιάς μου στη Δροσοπηγή της Φλώρινας και μέσα στο σπίτι της γιαγιάς μου εγώ έψαχνα τα πράγματά της. Μαζί μου έψαχνε κι ο Χριστόφορος, ο οποίος βρίσκει ένα γράμμα της γιαγιάς μου και αρχίζει να το διαβάζει. Κι εγώ έκλαιγα».

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι: «Την ίδια μέρα χτυπάει το τηλέφωνο, ήταν ο Χριστόφορος και του λέω “αχ σε είδα στον ύπνο μου!” Μέχρι τότε είχε τύχει τρεις φορές να βγούμε σε κοινωνικό επίπεδο αλλά μέχρι εκεί».

Μου είπε “θα σου στείλω τα επεισόδια”. Λέω μέσα μου “αν αυτό δεν είναι οιωνός, τότε τι είναι;” Δεν τον έχω ρωτήσει γιατί διάλεξε εμένα, θέλω να του το ρωτήσω μια μέρα. Πώς του ‘ρθε ρε παιδί μου;».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου