Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Σάκης Ρουβάς: Η ανάρτηση της κόρης του για τα γενέθλιά του – Δείτε τη φωτογραφία

Ο Σάκης Ρουβάς γιόρτασε σήμερα τα γενέθλια του, κοντά στη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και τέσσερα στα παιδιά του.

Ο τραγουδιστής έγινε 52 και δέχτηκε αμέτρητες ευχές στα κοινωνικά δίκτυα από τους θαυμαστές του. Μεταξύ αυτών και η μεγαλύτερη κόρη του, Αναστασία, η οποία με μία δημοσίευση ευχήθηκε στον πατέρα της για τα φετινά του γενέθλια.

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το παρελθόν με τον μπαμπά της, η Αναστασία Ρουβά έγραψε: «Χρόνια πολλά μπαμπά. Τόσο ευγνώμων για εσένα», ενώ αμέσως μετά ο Σάκης Ρουβάς αναδημοσίευσε την ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε τη δημοσίευση

anastasia-rouva

Στην τελευταία του δημοσίευση ο Σάκης Ρουβάς, μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους έστειλαν τις δικές τους ευχές για καλή χρονιά. Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μαζί με ολόκληρη την οικογένεια από το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

«Οι πιο ευτυχισμένες, οι πιο δημιουργικές, οι πιο όμορφες στιγμές που πέρασα το 2022 ήταν αυτές με την οικογένειά μου! Στόχος μου για το 2023 είναι να είμαστε ακόμα πιο κοντά, να ζήσουμε την κάθε στιγμή… μαζί! Καλή Χρονιά σε όλους για εσάς και τις οικογένειές σας» έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00