Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Η σύντροφός του ξεσπά – «Με πέταξε στον τοίχο ενώ ήξερε ότι είμαι έγκυος»

Μία άλλη εκδοχή στα όσα υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για το περιστατικό του ξυλοδαρμού δίνει η πρώην σύντροφος του, Νάνσυ. «Είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να συνέλθει, φοράει κολάρο και κάνει λόγο ότι έχει χτυπήσει άσχημα, έχει δεχθεί βίαιη συμπεριφορά και είναι πολύ πληγωμένη γιατί τον αγάπησε» σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με βάση όσα υποστηρίζει το φιλικό της περιβάλλον. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «η Νάνσυ έχει αποδεικτικά στοιχεία από γιατρό».

 

Τι ισχυρίζεται η Νάνσυ για τον ξυλοδαρμό

Η Νάνσυ ισχυρίστηκε ότι ο σύντροφός της αρχικά την έβρισε χυδαία και στη συνέχεια άρχισε να την κλωτσάει. «Με έβρισε με χυδαία λόγια και στη συνέχεια άρχισε να τη χτυπά με κλωτσιές σε όλο της το σώμα. Με χτυπούσε ακόμη και στο κεφάλι όταν ήμουν πεσμένη στο πάτωμα. Με πέταξε στον τοίχο και έφτασε στο σημείο να μου ρίξει ένα βάζο στο σβέρκο μου και όλα αυτά ενώ ήξερε ότι είμαι δύο μηνών έγκυος».

 

 

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Μου έδωσε μπουνιές μόλις είπα ότι χωρίζουμε»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παρουσίασε την δική του εκδοχή για το περιστατικό ξυλοδαρμού, λέγοντας ότι αυτός ήταν που έπεσε θύμα από την πρώην μνηστή του, Νάνσυ, που τον οδήγησε στο αυτόφωρο πριν από μερικές μέρες έπειτα από μεγάλο καυγά που είχε με την πρώην μνηστή του, Νάνσυ, η οποία τον κατήγγειλε ότι την ξυλοκόπησε.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» παρουσίασε την δική του εκδοχή για το περιστατικό. «Μετά την Αγγλία, όπου πήγα εγώ για ένα μήνα για να μείνω μαζί της, ήρθε τώρα εκείνη στην Ελλάδα να κάνουμε μαζί γιορτές. Ενώ, όμως, είχαμε συμφωνήσει να σταματήσει να με ζηλεύει παθολογικά, εκείνη δεν το έκανε. Απεναντίας, επενέβαινε στα επαγγελματικά μου, μου «έλεγε αν κάνεις εκπομπή θα είμαι κι εγώ μαζί σου» – μιλάμε για τόσο ακραία πράγματα. Η γυναίκα αυτή παθιάστηκε αρρωστημένα μαζί μου και ζαλίστηκε από τη δημοσιότητα του ονόματος Κωνσταντίνος Εμμανουήλ».

Όσο για το πώς οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Ομονοίας είπε: «Ήρθε από τα Χανιά 15χρονη fan μου στην Αθήνα για να με δει μαζί με τους γονείς της και συναντηθήκαμε όλοι μαζί, αλλά η Νάνσυ ζήλεψε ακόμη και το ανήλικο κορίτσι. Λογομαχήσαμε έντονα και της είπα πάρε τα πράγματά σου και φύγε πριν μπει το 23. Δεν σε θέλω… Με το που της λέω χωρίζουμε, μου ρίχνει δύο μπουνιές στα μάτια και μου τα…σκίζει -οι βολβοί μου έγιναν κατακόκκινοι- ενώ χτυπήθηκε κι η μύτη μου κι έτρεχε αίμα. Μου ρίχνει μια κλοτσιά στα αχαμνά με αποτέλεσμα να λυγίσω από το πόνο. Πάω τότε να την πιάσω από το τζάκετ για να αμυνθώ, αλλά φεύγει από το υπνοδωμάτιο και τρέχει στο σαλόνι. Την ακολουθώ, αλλά εκείνη βρίσκει το μπολ με το νερό του σκύλου και το ρίχνει όλο επάνω μου. Την κυνήγησα γύρω από το τραπέζι για να τη σταματήσω, αλλά προλαβαίνει και κλειδώνεται στο δωμάτιο όπου είχα μέσα το σκυλί και το κινητό μου. Τις χτυπούσα μια ώρα για να μου ανοίξει και δεν μου άνοιγε… Εδώ μου δάγκωσε το χέρι κι ούρλιαξα από τον πόνο. Δηλαδή έγινα από θύμα θύτης;

Πέρασα αυτόφωτο χωρίς χειροπέδες, πήγα στο Α.Τ., έδωσα κατάθεση και μετά πήγα στο νοσοκομείο, όπου έμεινα πετά ώρες. Εκανα υπέρηχο κι αξονική στην κοιλιά, τις ίδιες εξετάσεις και στο κεφάλι, εξετάστηκα από ΩΡΛ κι οφθαλμίατρο, έκανα ακτινογραφίες θώρακα και περιμένω να πάρω τα αποτελέσματα. Κατέθεσα κι εγώ μήνυση εναντίον της… Θέλουμε δεν θέλουμε να αποσύρουμε τη μήνυση θα βρεθούμε στα δικαστήρια… Νιώθω τεράστιο θύμα, με εξαπάτησε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου