Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Ελεονώρα Μελέτη: Η «συγγνώμη» του Νίκου Μουτσινά και τα «καρφιά» της – «Εγώ δεν λύνω τις διαφορές μου στον αέρα…»

Συγγνώμη από την Ελεονώρα Μελέτη για το «copy paste» που είχε πει στον αέρα αναφερόμενος στην εκπομπή της ζήτησε ο Νίκος Μουτσινάς την Τρίτη 03/01/2023, μέσα από την εκπομπή του.

Σήμερα, Τετάρτη 04/01/2023, η παρουσιάστρια έπαιξε το σχετικό απόσπασμα και αφού είπε πως δέχεται τη συγγνώμη του, στη συνέχεια δεν του χαρίστηκε.

Δεκτή η συγγνώμη του Νίκου Μουτσινά

«Ευχαριστώ Νικόλα μου, εννοείται δεκτή η συγγνώμη, πολλά φιλιά. Εγώ δεν παίρνω τηλέφωνο να κάνω παράπονα σε κανέναν. Δεν είναι ότι στεναχωρήθηκα. Απλά, όταν κάνουμε τόσα χρόνια τηλεόραση, περίμενα αν θέλει να μιλήσει για copy paste, ναι, έχω κάνει απόλυτο copy paste τον εαυτό μου από το 2008. Αυτό είναι πραγματικά ένα copy paste, εκεί απέδωσέ το, όχι όμως αλλού» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρεξήγηση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε και για την παρεξήγηση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Επειδή άκουσα ότι είμαι και τιμωρός που ζήτησα εδώ ανοιχτά να μη φέρουμε σε αμηχανία τον Μαυρίκιο που δεν θέλει να τον χρησιμοποιούμε για να κάνουμε τηλεθέαση, εγώ δεν είμαι τιμωρός κάνω αυτό που ζήτησε ο ΜαυρίκιοςΟ Μαυρίκιος περίμενε ότι θα τον πάρουμε στον αέρα τηλέφωνο, ενώ μας κατηγορεί ότι κάνουμε τηλεθέαση εις βάρος του. Μα πώς θα το κάνουμε αυτό» είπε.

Πατήσετε εδώ για να δείτε το βίντεο

Δεν λύνω τις διαφορές μου στον τηλεοπτικό αέρα

«Εγώ δεν λύνω τις διαφορές μου στον αέρα και δεν τις λύνω και στο τηλέφωνο, δεν έχω διαφορά με κανέναν. Απλά ένιωσα την ανάγκη να πω ότι από τη στιγμή που νιώθει το παιδί αμήχανα να μην τους εκθέτουμε, τέλος» συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου