Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Ιωάννα Τούνη: Ενοχλημένη από τα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων – «Μην το κάνετε αυτό, είναι αγχωτικό»

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει η Ιωάννα Τούνη την ημέρα που θα φέρει στον κόσμο τον γιο της.

Μέχρι το πρώτο 15νθήμερο του Ιανουαρίου δίνουν οι γιατροί περιθώριο στην Ιωάννα Τούνη για να φέρει στον κόσμο τον γιο της, το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τις τελευταίες αυτές ημέρες της εγκυμοσύνης της η Ιωάννα Τούνη τις περνά στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου, όπως έχει αποκαλύψει, θα γίνει και ο τοκετός.
Όλο αυτό το διάστημα η ίδια μοιράζεται μέσω instagram αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ως εγκυμονούσα, αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη είχε χαθεί από τα social media, με αποτέλεσμα οι διαδικτυακοί της φίλοι να τη ρωτούν αν γέννησε.

Η ίδια, θέλοντας να απαντήσει στα αλλεπάλληλα μηνύματα που δέχτηκε, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο εξήγησε τους λόγους που χάθηκε από το Instagram.

«Ξέρω ότι το κάνετε από ενδιαφέρον, αλλά είναι λίγο αγχωτικό αυτό που κάνετε. Όχι, δεν γέννησα ακόμα, εδώ πέρα σπίτι είμαι με τον φίκο. Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα από το πρωί, γιατί το ένα μας σκυλάκι δεν είναι καλά. Τι να σας λέω τώρα τι περνάμε.

Έχουν παραλύσει τα δύο πίσω πόδια του, ψάχνουμε τι και πώς. Όταν γεννήσω με το καλό, θα σας το πω εγώ, μη με αγχώνετε. Εδώ μέσα το έχω ακόμη, ορίστε και τα αποδεικτικά», εξήγησε η Ιωάννα Τούνη.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου