Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ποζάρει αγκαλιά με τη μεγάλη του αδυναμία και στέλνει τις ευχές του

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση του τραγουδιστή

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους τραγουδιστές της γενιάς του. Μετρά πάνω από δυο δεκαετίες στον χώρο της μουσικής και μας έχει χαρίσει μοναδικές ερμηνείες και αμέτρητες επιτυχίες.

Ωστόσο, όσον αφορά την προσωπική και οικογενειακή του ζωή κρατά χαμηλούς τόνους. Οι σχέσεις που έχουν γίνει γνωστές είναι ελάχιστες, ενώ και οι φορές που τον έχουμε δει με μέλη της οικογενείας του είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ο ίδιος πάντως έχει μεγάλη αδυναμία στα συγγενικά του πρόσωπα και γι΄αυτό βρίσκεται κοντά τους σε κάθε ευκαιρία. Έτσι, έκανε και τα φετινά Χριστούγεννα. Ταξίδεψε στην Κύπρο για να περάσει τις γιορτές με τους αγαπημένους του και μάλιστα, μοιράστηκε με τους followers του ένα στιγμιότυπο με την μεγάλη αδυναμία, η οποία δεν είναι άλλη από την αδερφή του, Μελίνα.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά και ευχές τους για τις γιορτινές μέρες.

«Μια φωτογραφία με την αδερφή μου, γιατί γιορτές με την οικογένεια είναι ευλογία. Τι περισσότερο να ζητήσει κανείς», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και τα likes έπεσαν «βροχή».

Δείτε την ανάρτησή του

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου