Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Η Τζένη Μπαλατσινού φωτογραφίζει σήμερα τον γιο της και γλυκαίνει το feed μας

25 Δεκεμβρίου 2020: Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας υποδέχονται το πιο όμορφο «χριστουγεννιάτικο δώρο», τον γιο τους Παναγιώτη-Αντώνιο. Ο μικρός, που όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει η μητέρα του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και θα δεις συγκεντρωμένες στην παρακάτω gallery, φαίνεται να έχει πάρει τις μπούκλες του πατέρα του και τα ξανθά μαλλιά της μητέρας του.

Αύριο έχει γενέθλια και κλείνει τα δύο, όμως τα τρυφερά εορταστικά posts έχουν ξεκινήσει από σήμερα και όπως βλέπουμε στην ανάρτηση που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού πριν από λίγες ώρες ο μικρός παίζει ανέμελος ανάμεσα σε πολύχρωμα μαξιλάρια με ένα λούτρινο κουκλάκι ενώ παρέα του κάνει ο τετράποδος φίλος του.

Ο Παναγιώτης- Αντώνιος Κικίλιας, επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τον μεγάλο έρωτα μεταξύ της Τζένης Μπαλατσινού και του πολιτικού και πρώην αθλητή Βασίλη Κικίλια. Ο γάμος τους είχε γίνει το καλοκαίρι του 2019 στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων και ενάμισι χρόνο μετά, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την έλευση του ξανθού αγοριού που αύριο γίνεται δύο ετών.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει μιλήσει πολλές φορές για τον μικρό της άγγελο. «Με το μωρό έχω κερδίσει χρόνια από τη ζωή μου. Δεν έχω ξεχάσει τίποτα σε ότι αφορά το μεγάλωμα των μωρών γιατί όλα είναι αποτυπωμένα στο υποσυνείδητο. Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο. Όταν έχεις γίνει μια φορά μαμά, όλα έρχονται αυτόματα ξανά στο μυαλό», έχει πει σε συνέντευξή της. Περιμένουμε και το αυριανό birthday post για να γλυκάνουμε ακόμα περισσότερο. Καλά Χριστούγεννα!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00