Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Σε κακή κατάσταση ο «Τίμος Δράκος» της Λάμψης – Η οικονομική καταστροφή και η το Σπίτι του Ηθοποιού

Στο Σπίτι του Ηθοποιού φιλοξενείται εδώ και ένα χρόνο ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, όπως έχει γίνει γνωστό τον τελευταίο καιρό. Ο ηθοποιός, που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, μίλησε για όλους και για όλα.

Όπως λέει ο ίδιος, δεν έβγαλε ποτέ πολλά χρήματα από το επάγγελμά του, αλλά ζούμε αξιοπρεπώς. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό είχε κάποιες αναποδιές, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα ο ηθοποιός να βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.

«Έβγαλα χρήματα από το επάγγελμα. Δεν έγινα ποτέ πλούσιος, ζούσα αξιοπρεπώς. Τον τελευταίο καιρό είχα κάποιες αναποδιές και ατυχίες, που δεν θα ήθελα να τις αναφέρω δημοσίως» λέει χαρακτηριστικά.

«Στο Σπίτι του Ηθοποιού ζω περίπου έναν χρόνο. Εδώ μέσα νιώθω τη ζεστασιά και τη θαλπωρή. Όμως δεν μπορώ να πω ότι νιώθω σαν τη ζεστασιά του δικού μου, πατρικού σπιτιού. Φιλοξενούμαι. Δεν μπορείς να ανταλλάξεις έτσι εύκολα τα συναισθήματα» συμπληρώνει για την φιλοξενία του στο Σπίτι του Ηθοποιού.

«Η Άννα Φόνσου με έψαξε και με βρήκε όταν της είπαν ότι είχα πρόβλημα. Η Άννα είναι ένα πλάσμα που δεν μπορείς να το συγκρίνεις με κανένα άλλο» καταλήγει ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος.

Ο «Τίμος Δράκος» της Λάμψης

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος έγινε ευρύτερα γνωστός ως Τίμος Δράκος στην θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη».

Η συμμετοχή του ήταν καθοριστική για τον ηθοποιό. Εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό cast της σειράς του 1992, στις αρχές του δεύτερου κύκλου, μετά την αποχώρηση του ηθοποιού, Τάκη Ανούση, που ερμήνευε το ρόλο του μικρού γιου του Γιάγκου Δράκου στον πρώτο κύκλο της σειράς.

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος αποχώρησε από τη «Λάμψη» το 1996, έπειτα από μια διαφωνία με τον σκηνοθέτη σχετικά με την σεναριακή εξέλιξη του ρόλου. Αν και έπαιξε σε πλήθος κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, η «Λάμψη» τον σημάδεψε και έμεινε στο μυαλό των Ελλήνων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00