Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Συνατσάκη: Οι ανησυχίες για την κόρη της, την ξυπνούν συνεχώς

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πριν από λίγες ημέρες έγιναν για πρώτη φορά γονείς, μιας και η ίδια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο και ήδη τους έχει κλέψει την καρδιά.

Η νέα μανούλα απολαμβάνει τις κοινές στιγμές με την κορούλα της στο σπίτι, μιας και από εδώ και πέρα έχει αντιληφθεί πώς η καθημερινότητά της αλλάζει καθημερινά.

Η Μαίρη Συνατσάκη από την αρχή της εγκυμοσύνης της, μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενημερώνοντάς τους για το πώς πηγαίνουν τα πράγματα, αλλά και για τα συναισθήματά της. Η νέα μανούλα, δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο το βράδυ του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου, ορμώμενη από πολλές νέες μανούλες, που της στέλνουν μηνύματα σχετικά με το πώς βίωσε τις πρώτες μέρες με το μωράκι της στο σπίτι.

Η ίδια, μάλιστα αποκάλυψε τα συναισθήματα του baby blue που βίωσε, σημειώνοντας τις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν με την επιλόχεια κατάθλιψη. Η παρουσιάστρια σήμερα (24/12) έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μοιράστηκες τις ανησυχίες που έχει για την κόρη της, κάτι που την κάνει να ξυπνάει συνεχώς τα βράδια.

«Ξυπνάω! Την κοιτάζω! Αναπνέει; Αναπνέει! Εκατό φορές κάθε βράδυ» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη φωτογραφία που δημοσίευσε στα instastories.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου