Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Στέλιος Κρητικός στα Παραπολιτικά: Ήταν πάρα πολλά τα χρήµατα στο «Survivor»

Ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Κρητικός µόλις κυκλοφόρησε το τρίτο του παιδικό βιβλίο, µε τίτλο «Λιονταρίνα Μπαλαρίνα», ενώ τον βλέπουµε και στην παράσταση «Cock» του Μάικ Μπάρτλετ, στο θέατρο «Μπρόντγουαιη», που σκηνοθετεί ο Γιάννης ∆ιαµαντόπουλος. Ευαίσθητος, γοητευτικός, µε πολλή όρεξη για ζωή, ο Στ. Κρητικός είναι ο αγαπηµένος των παιδιών εδώ και πολλά χρόνια.

«Είµαι πάρα πολύ συγκινηµένος, πολύ ενθουσιασµένος. Είναι το τρίτο µου παραµύθι, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας. Μέσα από αυτό βλέπουµε τη συµπεριφορά του πατέρα και της µητέρας, της οικογένειας, και πόσο µεγάλο ρόλο παίζουν η οικογένεια και οι φίλοι στην εξέλιξη ενός παιδιού. Τα παραµύθια µου είναι βιωµατικά, πράγµατα που έχουν συµβεί στην προσωπική µου ζωή, που τα έχω δει µε τα ίδια µου τα µάτια, τα έχω αντιµετωπίσει µε τη γνώση και τη συµπεριφορά, και αυτά τα κλείνω µέσα σε µικρούς ήρωες, τα φτιάχνω µικρά», δηλώνει στο «S» ο ίδιος.

Αυτόν τον καιρό το «All Star Survivor» πρωταγωνιστεί στα media. Ο Στ. Κρητικός συµµετείχε στο «Survivor 2», αφού πρώτα απέρριψε… το «Survivor 1». «∆εν το έχω µετανιώσει. Οταν τα πράγµατα στη ζωή σού έρχονται µε βάση τις προτεραιότητές σου και θεωρείς ότι η προτεραιότητα εκείνη τη χρονική στιγµή είναι η δουλειά σου, το θέατρο, ο λόγος σου και το συµβόλαιο που έχεις υπογράψει, δεν µπορείς να πουλάς τους ανθρώπους για προσωπικό σου όφελος, όσα και αν είναι τα χρήµατα», τονίζει. Και πράγµατι η πρόταση ήταν άκρως δελεαστική. «Τα χρήµατα ήταν πολλά, ήταν και τέσσερις και πέντε φορές πάνω από τον κανονικό µισθό, ήταν πάρα πολλά», αποκαλύπτει για πρώτη φορά.

Τον ενοχλεί που ακόµη τον συνδέουν µε τον Μάρκο Σεφερλή; «Από τη µια, µε χαροποιεί να µε έχουν συνδέσει και να µε έχουν βάλει δίπλα στον Μάρκο. Παίρνω πάρα πολλά µηνύµατα. Ηταν κάτι που το χάρηκα, το έζησα απίστευτα, έχω γελάσει άπειρα. Εγώ επέλεξα το καλοκαίρι του 2017 να µη συνεργαστώ µαζί του, γιατί αισθανόµουν ότι ήθελα να αλλάξω τα πράγµατα. Ονειρα, σχέδια, δουλειές που θέλω να τρέξω να πιάσω και εκ του αποτελέσµατος είχα δίκιο τελικά. Πήγα στο καµαρίνι… το συζητήσαµε, µου έδωσε δύο συµβουλές, του είπα “καλή συνέχεια”, µου είπε “καλή συνέχεια”, αγκαλιαστήκαµε, χαιρετηθήκαµε και αυτό ήταν όλο. Ηταν πάρα πολύ δύσκολο. Ακούγεται εύκολο, αλλά ήταν ένα επαγγελµατικό διαζύγιο, και εµείς καταφέραµε το δύσκολο, να δουλεύουµε 6,5 χρόνια κάθε µέρα µαζί και να εµπιστευόµαστε πάρα πολύ ο ένας τον άλλον, να στηριζόµαστε πάρα πολύ ο ένας στον άλλον. ∆εν βγαίνω να διαφηµίσω “δεν είµαστε µαζί”. Ο καθένας µπορεί να συνειδητοποιήσει και να καταλάβει ό,τι θέλει. Εχω πει ότι έχω περάσει τέλεια, περνούσα τέλεια, απλώς αισθανόµουν την ανάγκη να σταµατήσω. ∆εν σηµαίνει ότι πάντα τσακώνεσαι µε κάποιον. Απλώς θες να προσπαθείς να κρατήσεις µια εσωτερικότητα, τα πράγµατα για σένα, δεν θες να τα µοιράζεσαι. Τι να πω; Τι µου είπε, τι του είπα; ∆εν θέλω να γίνουν αυτά πρώτο θέµα, οπότε τα κρατάς για σένα και δεν θέλεις και να τα µοιραστείς. ∆εν σηµαίνει ότι τσακώνεσαι πάντα. ∆εν γίνονται όλοι οι χωρισµοί µε τσακωµό», καταλήγει ο ηθοποιός.

 

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 17 Δεκεμβρίου 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου