Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Καίτη Γαρμπή: «Έχω δεχτεί πρόταση για τις εκλογές, είναι μια απόφαση…»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» , που κυκλοφορεί παραμονή Χριστουγέννων με την εφημερίδα «Νέα Σαββατοκύριακο», έδωσε η Καίτη Γαρμπή.

Η τραγουδίστρια μιλά για την οικογένειά της, την ενασχόληση με την πολιτική αλλά και τα fake news που κυκλοφόρησαν εις βάρος της.

Η πρόταση για για τις εκλογές

«Έχω δεχτεί πρόταση για για τις εκλογές, αλλά αυτή είναι μια σοβαρή απόφαση ζωής. Θα αλλάξει τη ζωή μου όλη κι εγώ ακόμα δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά, η Καίτη Γαρμπή απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Παράλληλα, σε ερώτηση περί των fake news που κυκλοφόρησαν και την παρουσίαζαν ως δήθεν καταδικασθείσα για φοροδιαφυγή χιλιάδων ευρώ, αλλά και την απάντησή της με την αρχαιοελληνική φράση «Οψέ θεών αλέουσι μύλοι, αλέουσι δε λεπτά» (Οι μύλοι των θεών αργά αλέθουν, αλέθουν όμως τέλεια), η Καίτη Γαρμπή. απάντησε.

Έπρεπε να υπομείνω τον διασυρμό

«Τη διάλεξα γιατί δυστυχώς έπρεπε να περιμένω μία ολόκληρη εβδομάδα μέχρι να βγει το κυριακάτικο τεύχος τους που σημαίνει πως έπρεπε να υπομείνω για μία βδομάδα καθημερινά τον διασυρμό από τα ανενημέρωτα για την αθωωτική απόφαση μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναπαρήγαγαν άμεσα και με τόση ευκολία το ψέμα.

Η αλήθεια αποκαταστάθηκε και η συγγνώμη δόθηκε αλλά άργησαν μία εβδομάδα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου