Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

MasterChef – Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Όλη η δομή που προϋπήρχε στις δοκιμασίες, αλλάζει

Tο «MasterChef» αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και οι τρεις κριτές μίλησαν για τους νέους κύκλους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησαν στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αρχικά, αναφέρθηκε στις διαφορές που θα υπάρξουν στη φετινή σεζόν σε σχέση με τις προηγούμενες.

Αρχικά, ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε: «Η βασική διαφορά είναι ότι φέτος δεν υπάρχουν επιστροφές, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι παίκτες θα πρέπει να μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους ημέρα, γιατί μπορεί όντως να είναι. Υπάρχει και το χρηματικό έπαθλο επίσης, σε κάθε δοκιμασία θα δίνουμε και κάποια χρήματα σε αυτούς που κερδίζουν».

«Θα είμαστε το ίδιο αυστηροί με τις προηγούμενες χρονιές. Όταν μιλάμε για φαγητό, ό,τι λέμε το εννοούμε. Πιστεύουμε ότι θα είναι το καλύτερο MasterChef των τελευταίων ετών», συμπλήρωσε.

Με τη σειρά του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για τους υποψήφιους παίκτες. «Έχουμε πολύ δυνατές περιπτώσεις. Θα έχει πολλές εκπλήξεις φέτος, είναι εντελώς διαφορετικό. Όλη αυτή η δομή που προϋπήρχε με τις δοκιμασίες κλπ, το πώς θα είναι και τι θα συμβαίνει σε κάθε δοκιμασία, αλλάζει», είπε.

Αναφέρθηκε επιπλέον, στον γιο του. Όπως είπε, ανυπομονεί για το καλοκαίρι για να το περάσει μαζί του. «Έχω μεγάλη αγάπη για τη θάλασσα και τις βόλτες με το φουσκωτό σκάφος μου. Περιμένω το καλοκαίρι να πάω με τον γιο μου, θα είναι οκτώ ή εννιά μηνών», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε ο Σωτήρης Κοντιζάς και αναφέρθηκε στο νέο τρέιλερ του διαγωνισμού. «Το φετινό τρέιλερ είναι βγαλμένο από τη ζωή», είπε, ενώ σημείωσε πως τόσο ο Πάνος Ιωαννίδης, όσο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ψύχραιμοι ως μπαμπάδες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου