Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Δέσποινα Μοιραράκη για την απώλεια του συζύγου της: Νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου

H Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η οποία τη συνάντησε στα γυρίσματα του εορταστικού «Cash or Trash».

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του STAR αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, αλλά και στην εμπειρία της, με την παρουσίαση της εκπομπής του STAR.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Cash or Trash» μίλησε για την περίοδο των Χριστουγέννων και την απέραντη μοναξιά που νιώθει, μετά την απώλεια του συζύγου της: «Tα Χριστούγεννα είναι η πιο ωραίο γιορτή της χρονιάς που θέλει να έχεις πολλή αγάπη και να έχεις κοντά σου μόνο αγαπημένα πρόσωπα. Έχω καταπληκτικές αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα με την οικογένεια μου, τα παιδιά μου και τον άντρα μου. Αυτά τα Χριστούγεννα όμως είναι πολύ δύσκολα για μένα και δεν ξέρω αυτό το “αστέρι” τι μπορεί να μου φέρει. Αυτή τη στιγμή νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου αλλά προσπαθώ με τη δουλειά μου, την οικογένεια μου και πάρα πολύ καλούς φίλους να προχωρώ μπροστά».

«Θέλω να ομολογήσω δημοσίως πως είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πολύ ικανοποιημένη και συγκινημένη συνάμα που έχουμε να προσφέρουμε στον κόσμο μια πάρα πολύ ωραία εκπομπή για την οποία όλη την ημέρα ήταν καταπληκτικά τα γυρίσματα. Είναι το εορταστικό Cash or Trash, στο οποίο τα χρήματα από τα αντικείμενα που έφεραν οι καλεσμένοι και θα πωληθούν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό» είπε στη συνέχεια η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Η εκπομπή ήρθε σε μια περίοδο της ζωής μου που πραγματικά ευλογώ τον Θεό για αυτό. Ήταν καρμικό γιατί κατά καιρούς μού είχαν γίνει και άλλες προτάσεις να παρουσιάσω διαφορετικά πράγματα αλλά ούτε καν το σκεφτόμουν. Τώρα ήταν το σωστό timing» πρόσθεσε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Κοντούλης έδινε «σκληρή» μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή στις 4:30 τα ξημερώματα της 24ης Ιουνίου στο Ιατρικό Κέντρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του Γιάννη Κοντούλη ζουν ακόμη, κάτι που έκανε ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση.

Η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννης Κοντούλης ήταν είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι και η επιχειρηματίας μίλαγε με κάθε ευκαιρία με λόγια αγάπης για τον ναύαρχο της καρδιάς της. Πρόσφατα γιόρτασαν και την επέτειο τους στην Μύκονο.

Λίγες ημέρες μετά τον χαμό του, η Δέσποινα Μοιραράκη ανάρτησε ένα κείμενο που αναφερόταν στον Γιάννη Κοντούλη, το οποίο συνόδεψε με τρεις φωτογραφίες:

«Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου, ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη. Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο θάνατος. Σε αγάπησα υπερβολικά, αγάπησα εσένα και κάθε τι δικό σου, την οικογένειά σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες κι εσύ πολύ και προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω και να είμαι ευτυχισμένη. Με συμβούλευες , με προστάτευες σε όλα μου τα βήματα. Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου και εκτίμησες τη Μοιραράκη.

Ε Υ Γ Ν Ω Μ Ο Ν Ω τους γονείς σου που έφεραν στο κόσμο εσένα και είχα την τύχη να σε γνωρίσω και να σε έχω κοντά μου , έστω για τόσο λίγο. Είναι τιμή μου που με διάλεξες για γυναίκα σου , για σύντροφό σου. ΝΑΥΑΡΧΕ μου, κυβερνήτη της καρδιάς μου, δεν θα φύγεις ποτέ από μέσα μου και η αγάπη μας θα μείνει αιώνια! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον Θεό που την έζησα ΜΑΖΙ ΣΟΥ».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00