Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Γιώργος Παπαδάκης – Για 13η μέρα θετικός στον κορωνοϊό: Έχω πήξει, δεν αντέχω άλλο

Με τον κορωνοϊό συνεχίζει να παλεύει ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο παρουσιαστής απουσιάζει και σήμερα 21/12/2022 από το πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα», καθώς συνεχίζει να βγαίνει θετικός στον κορωνοϊό.

Έτσι, εμφανίζεται στην εκπομπή μέσω ζωντανής σύνδεσης από το σπίτι του, όπου βρίσκεται για 13η μέρα σε καραντίνα.

 

Έχω πήξει Μαρία, δεν αντέχω άλλο

«Ακόμη βγαίνω θετικός, 13η μέρα σήμερα που είμαι θετικός. Σήμερα θα πάω να κάνω και μοριακό και κάτι που είπαν ότι θα μου μετρήσουν. Να δούμε κατά πόσο είμαι θετικός ή δεν είμαι. Έχω πήξει Μαρία, δεν αντέχω άλλο», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης στην συμπαρουσιάστριά του, Μαρία Αναστασοπούλου.

Εκείνη του αποκάλυψε ότι του έχουν ετοιμάσει μία έκπληξη «μπας και σπάσει η γκίνια και αύριο είσαι εδώ».

 

Το πιο καταστροφικό πειραματικό όπλο

«Μακάρι και θα ρωτήσω την έκπληξη που έχεις, πως τα κατάφερα εγώ 5 φορές εμβολιασμένος να την πατήσω και να είμαι 13 μέρες θετικός; Θα το ρωτήσω, γιατί πρέπει να μου απαντήσουν. Να απαντήσει η επιστήμη και όχι ο παθών», σχολίασε με τη σειρά του ο Γιώργος Παπαδάκης.

 

Η νοσηλεία στο νοσοκομείο

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης 15/12/2022 στο «Καλημέρα Ελλάδα» μέσω Skype και όπως είπε, πέρασε πολύ δύσκολα ενώ για 6 ολόκληρες μέρες παρέμεινε στο Σισμανόγλειο, σε μονάδα Covid.

«Οφείλω και μια εξήγηση, γιατί τόσες μέρες εγώ δεν εμφανιζόμουν. Ήταν ένας συνδυασμός κορωνοϊού με κάποια λοίμωξη. Με χτύπησε στο αναπνευστικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο, στο Σισμανόγλειο, που ήμουν μέχρι και χθες», είπε αρχικά o Γιώργος Παπαδάκης.

Και πρόσθεσε: «Παρέμεινα θετικός χθες, αν και μου λένε οι γιατροί ότι σήμερα αύριο τελειώνει η υπόθεση για να μπορέσω να έρθω κοντά σου. Τώρα μπορώ να καταλάβω τι πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί ήμουν σε μονάδα Covid για 6 μέρες».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00