Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Παπαδόπουλος για το «Στην υγειά μας»:«Δεν προσέχαμε κάποια πράγματα όσο έπρεπε, είπα ”τώρα τελειώνω”»

Ο Σπύρος Παπαδοπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δούμε ριμέικ των Απαράδεκτων.

«Μου πρότειναν τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν είχα το χρόνο να το κάνω. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά για μένα ο κύκλος του “Στην Υγεία Μας” έχει κλείσει μέσα μου. Ήταν τεράστιος κύκλος, η λίμνη του Μαραθώνα!

Με ενοχλούσε όταν δημοσιογράφοι με αποκαλούσαν παρουσιαστή. Με ρωτούσαν “είστε και ηθοποιός;”. Δεν βλέπω τον εαυτό μου ξανά ως παρουσιαστή, στην τηλεόραση πια προτιμώ τη μυθοπλασία», εξομολογήθηκε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια δήλωσ:«Είμαι τόσο εγωιστής που και 100 εκατομμύρια να μου δώσεις, εάν δεν θέλω να κάνω κάτι δεν θα το κάνω. Είμαι αγύριστο κεφάλι, δύσκολα ο άλλος μου αλλάζει γνώμη. Τις μεγάλες αποφάσεις δεν τις παίρνω κατόπιν ώριμης σκέψης, μου σκάνε ξαφνικά.

Ξύπνησα μέσα στην νύχτα και είπα για το ”Στην Υγειά Μας” ότι ”τώρα τελειώνω”. O χρόνος μας έφθειρε, έφυγε η αρχική ορμή. Δεν προσέχαμε κάποια πράγματα όσο έπρεπε, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό αυτό στον κόσμο. Είπα “φτάνει, μέχρι εδώ”. Υπήρξαν περιστατικά ανθρώπων που διαφωνούσαν με το πως γίνεται η εκπομπή».

Κλείνοντας, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε:«Όσες φορές έχουμε συζητήσει με τη Δήμητρα, όχι σοβαρά, απλά το έχουμε αναφέρει, για ριμέικ των Απαράδεκτων, λέμε πως όχι, αφού λείπει ο ένας, δεν μπορεί να γίνει».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00