Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σοφία Χατζηπαντελή – Πικραμένη από το GNTM: Τα «καρφιά» για τους συνεργάτες της

Ένα live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή και οι ερωτήσεις που δέχτηκε για το GNTM έπεσαν «βροχή» από τους followers της.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο unfollow που έκανε στη Βίκυ Καγιά και η απάντησή της προκάλεσε αίσθηση.

«Όλο το καλοκαίρι ήμουν τόσο φοβισμένη και αγχωμένη. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και αποδείχθηκε πως όλα ήταν μια χαρά. Οι άνθρωποι που με έκαναν να φοβηθώ είναι αυτοί που δεν θα έπρεπε να είναι στο GNTM», είπε χαρακτηριστικά.

 

Τι λέει η Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά λίγες ώρες νωρίτερα είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό «OK» και είχε αναφερθεί και στο πολυσυζητημένο unfollow της Σοφία Χατζηπαντελή μετά το τέλος τον γυρισμάτων.

«Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια. Εγώ την ακολουθώ ακόμη στο Instagram», απάντησε σχετικά η Βίκυ Καγιά, ενώ σε ερώτηση αν ήταν εκείνη που την έδιωξε μετά τις οντισιόν, όπως την κατηγόρησαν, αποκρίθηκε: «Αυτό είναι αστείο. Εγώ έδωσα μάχη για να έρθει. Της είχα κάνει πριν από έναν χρόνο μια συνέντευξη στο πλαίσιο του Marie Claire Power Trip, που ήταν αφιερωμένο στο diversity. Εκεί της είπα ότι θα ήταν πολύ καλή στην τηλεόραση. Από τότε κρατήσαμε επαφή, την ξανασυνάντησα στο Λονδίνο και το Παρίσι και έτσι πήρα την booker της, ήρθε για δοκιμαστικό και την πήραν. Το κανάλι αποφάσισε να είναι μόνο στις οντισιόν και να επιστρέψει ξανά προς το τέλος».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου