Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Μαρία Αντωνά για Survivor: Έβλεπα εμμονή απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη από παίκτες – Μετά μας προσέγγισαν

Η Μαρία Αντωνά μίλησε για τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη, αλλά και τον τελικό του Survivor, όπου κι έφτασε ο αγαπημένος της.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και αρχικά, αναφέρθηκε στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα ως ραδιοφωνική παραγωγός.

«Σπούδασα λογιστική και στην αρχή, δούλευα στην εταιρεία του πατέρα μου. Τότε ο Star Fm έψαχνε το νέο του αστέρι, οπότε δήλωσα συμμετοχή στον διαγωνισμό, βγήκα δεύτερη και μετά. μου δόθηκε η ευκαιρία. Ήθελα να εδραιωθώ στο κομμάτι του ραδιοφώνου και τότε ήταν περισσότεροι άντρες σε αυτόν τον χώρο», δήλωσε.

Όπως είπε, στη συνέχεια ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση, στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Στην αρχή σχολίαζα και άκουγα κατεβατά. Ήμουν ο εύκολος στόχος στο πάνελ, αν κάτι έλεγε κάποιος, τα άκουγα εγώ. Στην πορεία κατάλαβα την ευθύνη και τη βαρύτητα αυτού που κάνεις», ανέφερε.

Αργότερα, ήρθε η γνωριμία με τον Άρη Σοϊλέδη. «Πήγα στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία με τον Άρη. Δεν βαρέθηκα καθόλου, τον πρόσεχα, του μαγείρευα», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Γνωριστήκαμε επί Mad εποχή, είμαστε 5 χρόνια μαζί. Μου είχε στείλει μήνυμα, την πρώτη φορά έφαγε πόρτα. Τη δεύτερη φορά απάντησα, δεν ήξερα ακριβώς ποιος είναι, είδα το προφίλ του και ρώτησα».

«Στην επόμενη συνάντησή μας, αποφάσισε να μου βγάλει ένα εισιτήριο για την Κέρκυρα και πήγα εκεί με όλη του την οικογένεια. Με τον Άρη έζησα πράγματα που δεν έζησα σε πιο μικρή ηλικία. Τις τρέλες μου τις έκανα στα 28 μου. Από τα 20 μέχρι τα 28 επειδή δούλευα, δεν τα είχα ζήσει. Στην αρχή δεν τον υπολόγιζα, απλά ήθελα να κάνω τρέλες. Μπήκα σε όλο αυτό, χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Αυτός είχε το πλάνο του από την πρώτη μέρα», είπε για τον μέλλοντα σύζυγό της.

Αναφορικά με το Survivor, δήλωσε πως ήταν σίγουρη ότι θα το κερδίσει ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ εξήγησε πως αν και στεναχωρήθηκε κάποιες φορές με το μοντάζ, δεν χάλασε τη σχέση τους.

«Φέτος εξεπλάγην από την αγάπη του κόσμου. Ό,τι και να έλεγα στην εκπομπή έπρεπε να λογοδοτήσω και να κριθώ, επειδή ήταν ο Άρης μέσα. Κάθε παίκτης που έβγαινε, σίγουρα έπινε έναν καφέ μαζί μου, οπότε μάθαινα πράγματα που δεν βλέπαμε. Δεν έδωσα ποτέ πληροφορίες από μέσα ή να πω κάτι για άλλο παιδί», δήλωσε.

Η Μαρία Αντωνά αναφέρθηκε επίσης στη γκριμάτσα που έκανε, όταν ανακοινώθηκε νικητής ο Στάθης Σχίζας στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης και έγινε viral.

«Κούραση ήταν αυτό που φάνηκε και επίσης, δεν μου άρεσαν τα σχόλια της κερκίδας από παίκτες. Υβριστικά και πολύ άσχημα. Έβλεπα εμμονή απέναντί του από παίκτες, οι οποίοι μετά μας προσέγγισαν. Η απόλυτη υποκρισία. Ήταν στιγμή να γίνει ένα τόσο κοντινό πλάνο σε εμένα. Εγώ γέλασα, δεν στεναχωρήθηκα», είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου