Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σοφία Χατζηπαντελή: «Όσοι με φόβισαν δεν έπρεπε να είναι στο GNTM»

Σε απόσπασμα από live της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Instagram, το μοντέλο αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο GNTM αλλά και στην περίοδο άγχους που πέρασε.

Η Σοφία Χατζηπαντελή που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στις οντισιόν του ριάλιτι μοντέλων, αποτελεί ένα πρόσωπο που έχει απασχολήσει αρκετά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τις δηλώσεις του.

Η πρώην κριτής του GNTM λίγες εβδομάδες πριν έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά στο Instagram, γεγονός που έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό, καθώς προκαλούν ερωτηματικά οι λόγοι που το μοντέλο προχώρησε σε αυτή τη διαδικτυακή ενέργεια.

Η Βίκυ Καγιά στον απόηχο της φημολογούμενης κόντρας των δύο γυναικών, δήλωσε στο περιοδικό OK!: «Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια. Εγώ την ακολουθώ ακόμη στο Instagram».

Σε απόσπασμα από το live της Σοφίας Χατζηπαντελή, που προβλήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου» το μοντέλο αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο GNTM λέγοντας: «Όλο το καλοκαίρι ήμουν τόσο φοβισμένη και αγχωμένη. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και αποδείχθηκε πως όλα ήταν μια χαρά. Οι άνθρωποι που με έκαναν να φοβηθώ είναι αυτοί που δεν θα έπρεπε να είναι στο GNTM».

Το unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Χατζηπαντελή που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και έχει συνεργαστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, φαίνεται πως δεν «τα βρήκε» με τη Βίκυ Καγιά. Οι δυο τους μάλιστα ήρθαν σε ρήξη, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι το μοντέλο, έκανε unfollow στο Instagram τη Βίκυ Καγιά.

Έπειτα από δεκάδες ερωτήσεις που δέχτηκε από τους followers της, η Σοφία Χατζηπαντελή αποκάλυψε τον λόγο αυτής της πράξης της: «Για να έχω κάνει κάποιον unfollow, υπάρχει λόγος» είχε εξηγήσει.

Απαντώντας στο σχόλιο μιας διαδικτυακής φίλης της, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε αναφέρει φωτογραφίζοντας το πρόσωπο της Βίκυς Καγιά: «Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές του GNTM, εγώ έχω μία καριέρα για την οποία νοιάζομαι. Δεν μιλάω απλά για όσα έχω κάνει, τα κάνω πραγματικά».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου