Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Good Job Nicky για Γιάννη Πάριο: Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούμε

Οι καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στο φετινό MadWalk  προετοιμάζονται και κάνουν εντατικές πρόβες για τον θεσμό που παντρεύει τη μουσική και τη μόδα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ Τρίτη 13 Δεκεμβρίου.

Μεταξύ των προσώπων που θα βρεθούν στη σκηνή θα είναι και ο Good Job Nicky, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» σχετικά με τα όσα ετοιμάζει για την εμφάνισή του στο MadWalk. Ο νεαρός τραγουδιστής σχολίασε και αν θα έγραφε ποτέ ελληνικό στίχο, αλλά και αν θα συνεργαζόταν με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.

«Έχω μια μικρή παράδοση στην οποία χρειάζεται πάντα στα live μου να βλέπω έστω και έναν δικό μου άνθρωπο. Είτε τη μητέρα μου είτε τον αδερφό μου ή κάποιον πολύ δικό μου. Πάντα ζητάω και τη γνώμη τους, αλλά ακόμα και όταν δεν τη ζητάω, έχουν την ελευθερία να μου την πουν από μόνοι τους», είπε αρχικά ο Good Job Nicky.

«Δεν θα ακούσετε ποτέ ελληνικό στίχο από εμένα. Το όχι είναι με κεφαλαία γράμματα. Τον ελληνικό στίχο τον έχουμε καλύψει ως οικογένεια», πρόσθεσε ο καλλιτέχνης.

Κλείνοντας ο Good Job Nicky απάντησε στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, λέγοντας: «Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούμε με τον πατέρα μου. Τον πατέρα μου τον χαίρομαι σαν πατέρα μου στο σπίτι και με χαίρεται σαν γιο του στο σπίτι, είμαστε μια χαρά με αυτό, δεν χρειάζεται να πατήσω αυτόν τον θρύλο με τα αγγλικά μου».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου