Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Μπάρκα για Μποφίλιου: «Δεν ξέρουμε τι κάνει στη ζωή της, το πόσο συνεισφέρει ή πόσο βοηθάει»

Η φωτογράφιση της Νατάσσας Μποφίλιου στο Λονδίνο για λογαριασμό μιας εταιρείας με ρούχα είναι το θέμα που συζητείται περισσότερο από κάθε άλλο στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Εκείνο που απασχόλησε πιο πολύ τα social media, ήταν οι ιδεολογικές τοποθετήσεις που είχε εκφράσει στο παρελθόν η τραγουδίστρια, οι οποίες για ορισμένους δεν συνάδουν με τις πρόσφατες αναρτήσεις της.

Με τη σειρά της, η Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε για τη σωρεία σχολίων που δέχτηκε η Νατάσσα Μποφίλιου. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» είπε, μεταξύ άλλων, στον τηλεοπτικό αέρα:

«Εγώ διαφωνώ πάρα πολύ με όλο αυτό που έχει ξεσπάσει. Μου φαίνεται ευτελές να κρίνουμε τη ζωή κάποιου, το τι κάνει, που πάει ταξίδια, σε σχέση με την ιδεολογία που ακολουθεί και έχει. Πρώτον, δεν ξέρουμε τι κάνει στη ζωή της η Νατάσσα Μποφίλιου και αν βοηθάει, το πόσο συνεισφέρει και πόσο ακολουθεί την ιδεολογία της και τα πιστεύω της.

Μου φαίνεται ευτελές. Νιώθω ότι δημιουργήθηκε ένα θέμα χωρίς να υπάρχει θέμα και νιώθω ότι έγινε με σκοπό. Με κάνει έξαλλη το να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο καθένας».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου