Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σοφία Χατζηπαντελή: Συνεχίζει το «κράξιμο» στους κριτές του GNTM

Μετά το «αιχμηρό» σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή για τους υπόλοιπους κριτές του GNTM, το μοντέλο έκανε ακόμα μια ανάρτηση που θα συζητηθεί.

Συγκεκριμένα, πολλοί χρήστες των social media παρατήρησαν ότι η πρώην κριτής του ριάλιτι μοντέλων δεν ακολουθεί πια τη Βίκυ Καγιά και έτσι η ίδια θέλησε να διευκρινίσει τι έχει συμβεί.

«Υπάρχουν κάποιες φήμες ότι έχω κάνει κάποιον unfollow επειδή υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ μας, κάποιο δράμα. Δείτε πώς θα σας απαντήσω. Δείτε πόσους ακολουθώ, είναι πολλοί. Οπότε για να έχω κάνει κάποιον unfollow υπάρχει λόγος» είπε στο Instagram.

Ασύλληπτο κράξιμο

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που… κράζει τους τρεις κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα σχετικά με την καριέρα τους.

Συγκεκριμένα, προ ημερών η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε σε ένα σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram γράφοντας «Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές του GNTM, εγώ έχω μία καριέρα για την οποία νοιάζομαι. Δεν μιλάω μόνο για όσα έχω κάνει, κάνω πραγματικά».

Μένει πλέον να δούμε αν αυτή είναι μια πραγματική κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους τρεις κριτές του GNTM και τη Σοφία Χατζηπαντελή, ή απλώς ένα τρικ της παραγωγής, προκειμένου να στρέψει και πάλι τα βλέμματα πάνω στο ριάλιτι και στην πιθανή επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00