Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Κώστας Τσουρός: Έξαλλος με τον Νίκο Μουτσινά – «Και λίγα του είπε…» (Βίντεο)

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ξέσπασε στην ελληνική showbiz, με τον Περικλή Κονδυλάτο να… πυροβολεί τον Νίκο Μουτσινά, αφού όπως ισχυρίζεται τον κορόιδευε για ένα τικ που έχει.

Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου συζητήθηκαν στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», με τον Κώστα Τσουρό, μάλιστα να έχει κάποια πράγματα να πει για τον παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», αφού -μεταξύ άλλων- τόνισε πως «και λίγα του είπε».

 

Έξαλλος ο Κώστας Τσουρός

«Είχε τύχει κάποιες φορές ο Νίκος Μουτσινάς σατιρίζοντας, μιας και λέει ότι κάνει σάτιρα ο Νίκος Μουτσινάς, σατιρίζοντας τον Περικλή Κονδυλάτο, είχε μιλήσει για το ψεύδισμα στην ομιλία του» είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός

«Το θέμα που αντιλαμβάνομαι εγώ εδώ είναι ότι από τη στιγμή που πηγαίνει ο ίδιος ο Περικλής στην εκπομπή του, τα μαζεύει, λέει, μπροστά του ο Νίκος Μουτσινάς. Και του λέει ο Περικλής ότι με είχε πειράξει και τα μαζεύει. Και όταν φεύγει ο Περικλής, μετά ο Νίκος ξανακάνει το ίδιο πράγμα, αυτό πώς να μην ενοχλήσει τον Περικλή;» συμπλήρωσε.

«Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο, τους λες με πειράζει αυτό που κάνεις, σου λέει οκ, έχεις δίκιο, δεν το ξανακάνω. Και μετά το ξανακάνει, και λίγα του είπε» κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου