Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Μιχάλης Σαράντης και Μαίρη Μηνά: Το όνομα που θα πάρει η κόρη τους

Ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά έγιναν γονείς για πρώτη φορά πριν από λίγο καιρό.

Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ήρθε στη ζωή στις 21 Σεπτεμβρίου. Οι δυο γονείς είχαν επιλέξει να απέχουν από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι η είδηση της εγκυμοσύνης, έγινε γνωστή λίγο καιρό πριν έρθει η κόρη τους στον κόσμο.

Ο Μιχάλης Σαράντης παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την μικρή του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και το όνομα που πρόκειται να της δώσουν.

«Θα πάρει τα ονόματα των γιαγιάδων της: Βασιλική, όπως η μητέρα μου, και Γλυκερία, όπως η μητέρα της Μαίρης, που είναι μαζί μας αυτές τις ημέρες και μας βοηθάει αδιανόητα πολύ. Πρέπει να πάω να της ανάψω μια λαμπάδα σύντομα» ανέφερε ο ηθοποιός.

 

Μιλώντας για τα όνειρα που κάνει για την κόρη του, τόνισε: «Το πρώτο πράγμα που θέλεις είναι να είναι καλά και να κάνεις ό,τι μπορείς –σε πρακτικό και πνευματικό επίπεδο– για εκείνη. Αρχίζεις να σκέφτεσαι πως ο κόσμος πρέπει να γίνει καλύτερος και συνειδητά μετασχηματίζεται λίγο περισσότερο η ανάγκη σου να κάνεις καλό. Ένα άλλο πράγμα που συνειδητοποίησα είναι πως αυτομάτως γίνεσαι μπαμπάς όλων των παιδιών του κόσμου. Με ευχαριστεί να βλέπω τους ανθρώπους και τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα – πάντα έτσι ήμουν. Δεν μπορώ να βλέπω άνθρωπο να κλαίει, ταράζομαι, προσπαθώ πάντα με τη στάση μου, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο πιο φωτεινό».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00