Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: «Κρατάω τα λόγια της Ρούλας Κορομηλά – Ό,τι είπαμε ήταν μέσα από την ψυχή μας»

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για πρώτη φορά στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και αποκάλυψε τι της συνέβη λίγες ώρες πριν την συνάντησή της με την Ρούλα Κορομηλά, ενώ εξομολογήθηκε τι κρατά από την συνάντησή τους.

«Για εμένα, ήταν μία μέρα που δεν ήξερα εάν θα προκύψει. Μάλλον δεν πίστευα ότι θα προκύψει, γι’ αυτό και το χάρηκα πάρα πολύ γιατί βγήκε εύκολα, εννοώ κλείστηκε πολύ εύκολα, χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσουμε παρά μόνο 2 λεπτά. Νομίζω, την σημερινή μέρα και οι δύο μας, με κάποιον τρόπο την χαρήκαμε πολύ», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Για την ημέρα πριν συναντήσει την Ρούλα Κορομηλά, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Ξύπνησα το βράδυ κατά τις 3.30… Όταν ένας άνθρωπος έχει κάνει μία διαδρομή τόσο μεγάλη, μία σπουδαία διαδρομή, την οποία εγώ τη σέβομαι και τη θαυμάζω, δεν μπορώ να μην έχω στο μυαλό μου ότι έρχεται να με τιμήσει. Θέλω να είμαι όσο γίνεται πιο σωστή και όσο της αξίζει. Η αλήθεια είναι ότι ξύπνησα, δεν έχω κοιμηθεί από τις 3.30 το πρωί, θα πέσω «ξερή» σήμερα. Αλλά χαίρομαι γιατί ήταν όμορφα, ήταν όμορφα αβίαστα, εύκολα, γλυκά. Δεν έχω συναίσθηση τι βγήκε από αυτό που κάναμε. Πιστεύω ότι αυτοί που βλέπουν τηλεόραση, μας ξέρουν καλά και ξέρουν ότι αυτό είναι κάτι ξεχωριστό που συμβαίνει μία φορά, αν το πετύχεις το είδες».

Τι κρατά από την συνάντησή της με την Ρούλα Κορομηλά;

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως η ίδια δήλωσε στο «Χαμογέλα και Πάλι», κρατά πάρα πολλά.

«Για μένα, η κουβέντα ήταν και η κουβέντα που κάναμε στα διαλείμματα, και οι πλάκες που κάναμε στα διαλείμματα, αλλά και τα λόγια που ανταλλάξαμε. Η Ρουλά Κορομηλά με περίμενε στο κλείσιμο της εκπομπής, γιατί είχα 10 λεπτά μέχρι να κλείσουμε, έτσι για να πούμε δύο λόγια οι δυο μας, μόνες μας. Κρατάω αυτά τα λόγια», επεσήμανε και συνέχισε:

«Ό,τι είπαμε ήταν μέσα από την ψυχή μας. Και ό,τι σκέψεις έκανα, ό,τι μου είχε περάσει από το μυαλό ή δεν μου είχε περάσει, τα είπα όπως ακριβώς τα σκεφτόμουν, αλλά και εκείνη. Ίσως γιατί αισθανθήκαμε και οι δύο ασφαλείς λόγω του σεβασμού της μίας προς την άλλη. Δεν σκεφτόμουν ότι θα ξανασυναντιόμουν με την Ρούλα Κορομηλά, γιατί δεν το πίστευα ότι θα συνέβαινε».

Για το εάν θα είναι μαζί με την Ρούλα Κορομηλά στο «Σπίτι με το MEGA», η παρουσιάστρια απάντησε πως, «θέλω να κάνω για εκείνη, για να της γυρίσω πίσω αυτό που έκανε εκείνη για εμένα. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η στιγμή μας, αλλά θέλω να κάνουμε κάτι που να βρεθούμε μαζί, όχι πια μιλώντας η μία με την άλλη, αλλά με έναν άλλον τρόπο. Τώρα εάν είναι η στιγμή ή λίγο παρακάτω, αφού είμαστε και οι δύο στο MEGA, τα πράγματα είναι εύκολα! Επειδή ξέρω ότι μέσα σε όλον τον κόσμο που το βλέπει και το βλέπει έτσι όπως είναι, πάντα υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν δικές τους σκέψεις. Βάζουν δικά τους πράγματα στο μυαλό τους».

«Σήμερα είχαμε μία συνάντηση και ειπώθηκαν πολλά πράγματα ανοιχτά και από εμένα και από εκείνη, ακριβώς αυτά που σκεφτόμασταν, η μία για την άλλη, για πράγματα και αντιδράσεις που είχαμε, θέλω απλά, για κάποιους ανθρώπους που το μυαλό τους δεν είναι ήρεμο, κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις, ό,τι είπαμε σήμερα αφορούσαν μόνο εμένα και τη Ρούλα, κανέναν άλλον», ξεκαθάρισε κλείνοντας η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00