Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Στάθης Σχίζας για τις αποκαλύψεις στη σεξουαλική του ζωή: «Ευχαριστώ για το ξεφτίλισμα»

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», που τον συνάντησε μετά τις δηλώσεις του στο «After Dark» για την σεξουαλική του ζωή και το role play.

Όπως είχε αναφέρει ο νικητής του τελευταίου Survivor: «Έχω κάνει το κατοικίδιο, τον μασέρ και τον αστυνομικό» και ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του Star, του χάρισε μια στολή κόκορα.

«Όχι τέτοιο role play, αυτό είναι role play clown – κοκοράκι. Με ξεφτιλίσατε», ενώ συμπλήρωσε για τη δήλωσή του: «Παρεξηγηθήκαμε, δεν έχω κάνει εγώ το κατοικίδιο, έχω κάνει αυτόν τον ρόλο, αλλά όχι εγώ το κατοικίδιο, κάπου παρεξηγήθηκε, ευχαριστώ και για το ξεφτίλισμα» είπε με χιούμορ.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η εξομολόγηση για τη σεξουαλική ζωή

Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχαν κατευθυνθεί προς το εξομολογητήριο της εκπομπής “After Dark” και η instagrammer είχε κάνει στον σύντροφό της μερικές πολύ προσωπικές ερωτήσεις.

«Είμαι λίγο ακατάστατος και λίγο αναβλητικός. Και κάνω κάτι με την πετσέτα στο μπάνιο, βγαίνω βρεγμένος και γεμίζει νερά το πατάκι και μετά όλο το σπίτι» είχε πει ο Στάθης Σχίζας, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το πιο «τρελό» σημείο που έχει κάνει σεξ: «Στο σινεμά μια φορά» είπε.

Όσο για το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για σύντροφό του, δήλωσε: «Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάνει κάτι ακραίο, αλλά από άποψη συμπεριφοράς, το πιο ακραίο για μένα είναι να την σκέφτομαι όλη μέρα και να βρίσκομαι συνέχεια μαζί της. Να έχω γίνει ουρά της», ενώ συμπλήρωσε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Για σένα λέω».

Όπως είχε αναφέρει στη συνέχεια, δεν θα άλλαζε τίποτα πάνω στη σύντροφό του, καθώς την ερωτεύτηκε έτσι όπως είναι: «Το “άντρα θέλω, τώρα τον θέλω”, μόνο αυτό θα της άλλαζα», αστειεύτηκε.

Τέλος, είχε απαντήσει στο αν έχει παίξει ποτέ παιχνίδια ρόλων στο κρεβάτι. «Έχω κάνει το κατοικίδιο, τον μασέρ και τον αστυνομικό», είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00