Στάθης Σχίζας για All Star Survivor: «Θα ήταν λίγο αστείο να είναι μέσα ως coach ο Γιώργος Αγγελόπουλος»

Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας έκανε δηλώσεις για το All Star Survivor, με αφορμή τις προετοιμασίες που ξεκίνησαν.

Ο νικητής του περσινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο οικονομικό κομμάτι των παικτών που θα συμμετάσχουν στο All Star.

«Την έχουμε ζήσει όλοι μας την εμπειρία. Πιο πολύ για το οικονομικό πάμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πάρει κανείς παραπάνω χρήματα από τον άλλο, είτε είναι νικητής, είτε όχι», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το αν θα ήθελε να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, δήλωσε: «Σαφώς και θα τον ήθελα μέσα σαν παίκτη και να αγωνιστώ μαζί του. Θα ήταν λίγο αστείο να είναι μέσα ως coach».

Στη συνέχεια, ο Στάθης Σχίζας μίλησε για την προσωπική του ζωή και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Περνάμε πολύ ωραία. Έχουμε πιάσει ένα σπίτι ζεστό. Η Αλεξάνδρα είναι πολύ large, μου άφησε τη μεταλλική ντουλάπα στο μπαλκόνι για να βάζω τα ρούχα μου», ανέφερε.

Τέλος, για τον ρόλο του ως πατέρας και τη σχέση του με την κόρη του, δήλωσε: «Αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Προσπαθώ να μην αναφέρομαι στην κόρη μου μπροστά στις κάμερες και στις συνεντεύξεις. Το έχουν κρίνει ακόμα και αυτό. Κάθε μέρα τη βλέπω, καμιά φορά την πηγαίνω και στο σχολείο».