Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Θοδωρής Μαραντίνης: Ο γιος μου είναι 14, με τρομάζει μήπως διαβάσει κάτι σχετικό ή άσχετο με τους γονείς του (Βίντεο)

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή DOT και μίλησε για τα παιδιά του και τη σχέση που διατηρεί μαζί τους, μετά το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου και ύστερα από τη δικαστική διαμάχη τους. Σε ένα απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Breakfast@star, ο τραγουδιστής μίλησε για όλα όσα τον τρομάζουν σε σχέση με τις πληροφορίες, που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Ο γιος μου είναι 14 ετών και έχει πλήρη άποψη για τα πράγματα, πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία. Με τρομάζει το να μπει κάπου και να διαβάσει κάτι σχετικό ή άσχετο με τους γονείς του. Σίγουρα είναι ιδιαίτερο και θέλει προσοχή» είπε αρχικά.

«Από πολύ μικρά τους είχαμε πει γιατί κάποιος μπορεί να χαιρετάει τη μαμά και τον μπαμπά στον δρόμο και τους έχουμε ενημερώσει ότι σε αυτή τη δουλειά ένα κομμάτι αφορά στον Τύπο και πράγματα που μπορεί να γραφτούν για τη μαμά και τον μπαμπά που μπορεί να είναι είτε αληθινό, είτε υπερβολικό, είτε λάθος, είτε περίεργο» συμπλήρωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Τους έχουμε πει ότι μπορεί να ακούσουν κάτι από κάποιον συμμαθητή τους, οπότε εγώ αυτό που τους έχω πει είναι ότι αν κάτι σας προκαλέσει εντύπωση ή σας παραξενέψει σε σχέση με την πραγματικότητα που βιώνετε, είναι καλό να το συζητήσουμε για να σας εξηγήσω κι εγώ τι μπορεί να συμβαίνει» σχολίασε κλείνοντας τις σκέψεις του, όσον αφορά στους φόβους του γύρω από τα παιδιά του.

Το πρώην ζευγάρι τον τελευταίο καιρό απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας, εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης, που αφορούσε στο γεγονός ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν κατέβαλλε στην πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, τη διατροφή των παιδιών τους. Όπως αποφάσισε το δικαστήριο η ποινή που επιβλήθηκε στον τραγουδιστή ήταν 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00